Hogyan tudom kivinni a cicám?
egy állatútlevél biztos, hogy kell hozzá, ami igazolja a cica oltásait, esetleg betegségeit stb.
nem tudom, mennyibe kerül
repülőn akarod vinni?
Jó ha tudod, hogy fapados repülőgépeken nincs állatszállítás, hacsak nem vakvezető kutyáról van szó.
Én mindenképpen kocsival vinném ki. Mi is így hoztuk ki Angliába a cicánkat.
Útlevél kell, és oltások- Az oltásokat az állatorvostól kérdezd meg, neki tudnia kell. A többi infó meg fent van a neten
Akkor vannak olyan szállítók Angliában akik Magyarországról is szállítanak állatokat ki.
De fapadossal tuti nem fogod tudni kihozni, mert nincs állatszállítás
ma 14:15
Kizárt, hogy fapadoson láttál kisállatokat.
Lásd:
"wizzair
Háziállatok nem hozhatók fel a fedélzetre, kivéve a kísérőkutyákat. Ne felejtse otthon a kísérőkutya szükséges úti okmányait! Az okmányoknak meg kell felelniük a meglátogatott országok előírásainak."
Easyjet
Pets
Animals are not allowed on our flights, apart from recognised registered guide and assistance dogs. (fordítása nagyjából az, hogy álaltok szállítása nem engedélyezett, kivéve elismert, regisztrált kisegítő kutyák)
Ryanair
Bizonyos útvonalakon és kizárólag vakvezető kutyát, kivéve állatokat vagy teherárut járatainkon nem fuvarozunk. (A segítő állatokra vonatkozó Szabályzatért kattintson ide) "
Szóval a fapadosok nem szállítanak állatokat, szóval kár volt hazudnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!