Horvátországba érdemes búvár szemüveget venni vagy jó az úszószemüveg is?
Figyelt kérdés
Púlába mennénk.2017. jún. 18. 01:13
11/14 A kérdező kommentje:
Nem akarok én nagyon merülgetni csak látni ami a viz alatt van, szimplan ennyi semmi xtra
2017. jún. 19. 23:30
12/14 anonim válasza:
Jezusom, ha csak okoskodni tudsz kedves kerdezo akkor minek kerdezel? Ha te vagy az okosabb vigyel uszoszemuveget, majd Horvatban haromszor dragabban vehetsz buvarszemuveget, mert rajossz hogy nekunk volt igazunk.
13/14 anonim válasza:
Én egyébként megértem a kérdezőt, én is így keveredtem ide, hogy nem akarok métereket lemerülni, csak kagylókat, egyéb érdekességeket szeretnék látni a tenger fenekén. Ahhoz elég-e az úszószemüveg, erre kíváncsi a kérdező is szerintem.
14/14 A kérdező kommentje:
Igen, jól látod
2017. júl. 12. 02:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!