Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Ha repülővel megyek akkor a...

Ha repülővel megyek akkor a bőröndbe rakhatok hajlakkot és hajvasalót?

Figyelt kérdés
félek h szétrobban a hajlakk
2010. máj. 11. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem robban szét, mert a reptéren elveszik.
2010. máj. 11. 20:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ez jó,ez tetszett:) de igaz,elveszik,hajvasalót vihetsz! azt nem veszik el! elvileg!
2010. máj. 11. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Nézz körül a kiszemelt légitársaság poggyászokról szóló tájékoztatójában!

pl.

WizzAir: [link]

"A következő tárgyak szállítása szigorúan tilos: c) gyúlékony anyagok (kivéve: alkoholtartalmú italok, hajlakk, parfüm, kölni)"

Malév:

[link]

"Sem kézi-, sem feladott poggyász nem tartalmazhat... gyúlékony anyagot (kivétel: alkoholtartalmú ital, hajlakk, parfüm, kölni, amelyeket a IATA által meghatározott mennyiségben feladott poggyászban lehet szállítani)"

Ennél a két társaságnál lehet nálad hajlakk, és nem robban fel. Ha mással utazol, nézz körül a honlapjukon, érdeklődj náluk a részletekről.

2010. máj. 11. 20:16
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat de én ugy értettem h ha feladom a böröndöt(mármint nem kézipongyászba teszem)
2010. máj. 11. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy tehetsz. Ha minden rendben megy nem robban fel. Én sokszor repültem, még sose robbant. De az már elöfordult, hogy egy másik utasnak igen, és az összes csomag átázott, plusz egy csomó ruha tönkrement.
2010. máj. 18. 13:19
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2010. máj. 18. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!