Ryanair - repjegyvásárlás!?!
Aki repült már Ryanairrel az légyszi segítsen!!! Vhol azt olvastam hogy online check-in csak annak lehetséges akinek nincs feladandó csomagja."A Ryanair közleménye ezzel kapcsolatban arra hivatkozik, hogy minden utasnak lehetősége van az online check-inre, tehát senkinek nem kötelező sorban állni a reptéren – csak azoknak, akik csomagot is fel szeretnének adni. "
Tehát ha csomagot adok fel akkor mindenképpen sorban kell állnom? És a reptéren még kell pluszban fizetni a feladásért? Mert én úgy tudtam hogy az már a jegyárban benne van, feltéve ha max 15 kg.
Állítólag 1 db kézipoggyász is felvihető, de ez az egy személyenként értendő? Ezek szerint a kézitáskám már annak számít és azon kívül én semmit nem vihetek fel??
Légyszi segítsetek...annyira bepánikoltam és annyira nem értek hozzá....:(
Előre is köszi!
Mi rendszeresen repülünk a raynair járattal.
Mi mindig viszünk nagy csomagot is,így a súlymérés miatt sorba kell állni..(bárén úgy láttam,hogy mindenki beáll a sorba még azok is akiknek csak kézipoggyászuk volt.Nem tudom ez miért gond,mert nagyon gyorsan megy a sor,és bőven van még idő az indlásra..
A raynair-nél külön kell fizetni a csomagért,de ezt már jegyvásárláskor kifizeted vagyis benne van a jegyárban..Csak akkor kell a reptéren külön fizetni,ha a súly több mint a megengedett.Akkor kell kifizetned a többletsúlyt..
A 1 kézipoggyász személyenként értendő vagyis egy személynek csak 1 kézipoggyásza lehet.nem lehet más dolog nálad.Például sokszor láttam,hogy az illetőnek volt kézipoggyásza,és + laptopja.Mivel ez már két csomagnak számít,így nem engedték át amíg a laptopját nem rakta el a kézipoggyászba.Szóval nem lehet nálad csak 1 csomag ami kézipoggyászként felel meg..(figyelj a méretre is,mert nagy csomagot feladandó csomagnak veszik....
Nyugi, na pánikolj!
Mikor repülsz? És hová?
Én is többször repültem már, a lényeg, hogy 1 kézipoggyász legyen nálad, mikor becsekkolsz ( de hülyén néz ki így leírva), aztán bennt már előveheted a kis tatyódat, ha szeretnéd, ott már nem nézi senki
Jah, és jól nézd meg, hogy mit viszel fel, mert nekem 1x karácsonykor bennt maradt a kézibe a csillagszóró, és elvették, meg 1x a vadiúj kisollómat is :(
Rágó legyen nálad, mert amikor száll fel a repülő, akkor be fog dugulni a füled, olyankor akaratlanul is tátogni fogsz....rágóval jobban fogsz kinézni :)
Biztos én vagyok béna, de próbálok jegyet foglani ryanairnél Bp-Dublin irányba, de akármilyen dátumot választok ki, az eredmény, hogy nincs járat akkor.
mit csinálok rosszul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!