Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Floridai utazás?

Floridai utazás?

Figyelt kérdés

Már jó ideje foglalkoztat az,hogy szeretnék amerikába menni..sok helyre mennék,egész amerikát bejárnám,de oda sok pénz kellene.. Észak Amerika az elsősorban,ami érdekel.. New york,miami beach,florida los angeles,las vegas,hollywood..vagy lejebb,mint mexikó,cancún..

Találtam egy floridai utat..610 000Ft mindennel együtt. Ebbe persze nincs költőpénz.. 600 000 ért megéri 7 éjszkáért? Úgy erzem,ha most nem megyek,akkor talán soha nem jutok el..azert 600 000 is sok pénz..de egy örök élmény maradna.

Az út jövő év oktobereben van.. Október itt hideg,de ott meleg.. Jó lenne ez,mint nyári szabadság?

2016. dec. 14. 20:26
 1/10 anonim ***** válasza:
68%

Ha jól értem eltapsolnál 600 ezret valamire amiről fogalmad sincs micsoda, de marha trendi.

Elgondolásod sincsen hogyan jutnál oda, valószínűleg még nem hallottál hurrikánszezonról, és valószínűleg a guglival is hadilábon állsz.

Amit őszintén javasolnék neked az annyi, hogy kezdjed rövidebb, de rendkívül olcsó utakkal. Valószínű a környezeted attól is fölnézne rád, ha Miami helyett BArcelonáig jutnál csak el. Vagy Albániáig.

Aztán amikor már picit belejöttél repülőjegy keresésbe, szállásfoglalásba, akkor menj messzebb.

De addig olvass nagyopn sokat, mert rendkívül messze vagy még a célodtól.

Repjegyhez használd a google flight search-et, szállásokhoz a trivagot.

2016. dec. 14. 20:33
 2/10 anonim ***** válasza:
30%

az elsonek teljesen igaza van.

nekem volt egy stopoverem miamiban, tolthettem volna par napot ott de inkabb ki sem jottem a repterrl es a legelso geppel le is leptem, nekem ez a 3 ora egy eletre eleg volt a retkes amerikabol

2016. dec. 14. 20:43
 3/10 anonim válasza:
52%
Miért ne mehetne Floridába, ha ő oda akar???? Meg vagytok ti teljesen zavarodva?!
2016. dec. 14. 22:49
 4/10 anonim válasza:
63%

Kedves első, nem sértésből DE:

ha én elszeretnék utazni Amerikába, de sajnos még nem ültem gépen és nem is utaztam távolabbi helyekre, akkor utazgassak össze vissza olyan helyekre amik nem érdekelnek és költsem a pénzt, majd mikor belejöttem az utazásba menjek el Amerikába...

Hol élünk?

Ha Amerikába szeretne utazni akkor oda fog utazni, nem Albániába.Az, hogy mi éri meg, meg mi nem az más téma.

Ajánlom a kérdezőnek, hogy ilyenkor kérdezzen körbe ismerősöktől (ha van),de ez az oldal azért jött létre ugye.Szóval nem értem miért ne mehetne oda ahová akar.

2016. dec. 14. 23:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Értem én az első válaszolót is, aki nem akart rosszat, csak egy kissé nyersen fogalmazott.

Gondolom, hogy már tele van a t.ke azzal, hogy minden második kérdező Amerikába akar elmenni úgy, hogy még saját magának sem fogalmazta meg konkrétan, hogy miket is szeretne megnézni.

Látszik, hogy végig sem gondoltad a kérdésedet, hiszen az általad felsorolt városok sem az anyagi keretedbe, sem az egy hétbe nem férnek bele!!

Csak megjegyezném, hogy ha valamelyik utazási irodánál "találtad az utat", abba semmiféle fakultatív kirándulás, ill. belépő nincsen benne. (+ étkezés, + helyi közlekedés, + költőpénz stb...)

Vagyis az -várhatóan- egymillió Ft felett lesz.

Szerintem guglizzál egy kicsit és fuss neki úja.

(Mivel többször is jártam az USA-ban, ezért van némi fogalmam...)

2016. dec. 15. 01:48
 6/10 anonim ***** válasza:
6%

Mar csak azt nem értem,hogy ha 7 ejszakára meg a repjegyre van 6kilód anit el tudsz tapsolni,akkor mi a kerdes?!?

Ezek szerint pénzed van,lehet indulni!

2016. dec. 15. 08:12
 7/10 anonim ***** válasza:
7%
Orlandoig vagy Miamiig 150 alatt kijön egy retúr, szállás főszezonban is van bagóért, 600nál sokkal olcsóbban ki lehet hozni. Floridával nem az a baj, hanem hogy retek vidámparkokon kívül van pár mocsár, meg túlárazott koktélbárok és kb ennyi.
2016. dec. 15. 13:58
 8/10 anonim ***** válasza:
37%

Mint első válaszoló szeretném jelezni a kérdezőnek, hogy rendkívül kimerítő és korrekt választ szerettem volna adni a kérdésére még akkor is, ha azt sértőnek találja.

Benne volt minden ahhoz, hogy jobb emberré és jobb utazóvá váljon.

Némi személyes kiszólással szeretném jelezni számára, hogy nem szerencsés dolog úgy nekiindulni egy útnak, hogy fogalma nincs arról, miért megy oda. A hurrikánszezon guglit komolyan gondoltam, kérlek keress rá kérdező. Ha másutt nem, a szakmunkásképzős földrajz-közismeret tankönyvedben. Meg fogod látni, hogy okkal hívom fel rá a figyelmedet.

Aztán - hogy tovább fűzzem az akkor el nem mondottakat - minden kérdések legaljának tartom azt a fajta gondolkodást, amit az utazási irodában kellene előadnod, elvégre ezért fizeted őket. Ha Floridába akarsz menni, bemész egy olyan irodába, aminek tetszik a logója (más különbség hidd el nem lesz köztük), leülsz az ügyintéző elé és feltartod egy órán át. Kérdezhetsz tőle tengerhomokról, örök élményről, fakultatív programokról. Meg fogja válaszolni.

Az itt válaszolók egy része arról híres, hogy elmondaná neked, hogyan lehetnél sokkal különb utazóvá, lévén hogy többségünk túllépett már a dedós utazási irodás színvonalon, sőt egy részünk járt már Floridában is.

Igen.

Ajánlom még figyelmedbe a korábbi válaszadó mocsár és vidámpark leírását, mert valóban Florida nagy része luxus lakópark, nyugdíjas otthon, gipszkartonból felhúzott diznilend vagy mocsár.

De adnék még egy jó tanácsot, tényleg ingyen, és csakhogy lásd mekkora szimpátiával vagyok a szellemi erőfeszítéseid iránt: ha jót akarsz, bérelsz egy kocsit, és Key West felé veszed az irányt.

Lesznek ott ciciák Hemingway házában, meg szólni fog a jazz. Nem tudom ismered-e.

De ha ez nem megy, akkor inkább maradj Albániánál, most amúgy is mehetnél olcsón, és nem bántásból mondtam, hanem mert tényleg király hely lenne.

2016. dec. 15. 14:37
 9/10 anonim válasza:
6%
Én mondom Neked 15 evesen Florida ku.rva szar hely
2017. jan. 6. 12:57
 10/10 albi99 válasza:
Kérdező: Ha még aktuális, keress meg nyugodtan privátban, szívesen mondok pár talán hasznos dolgot, de itt úgy látom, a fröcsögő kommentek közt nem érdemes belemenni :)
2017. jan. 22. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!