Országonként mennyi az a minimum, amiből meg lehet élni 1 hónapig?
Szóval tegyük fel valaki el akar költözni egy másik országba. Mennyi pénzt kell elköltenie, hogy kifizessen egy havi lakbért, biztosítsa az étkezést, kifizessen mindent ami kell.
(Következő hónaptól kezdve már lényegtelen mi lesz vele, mondjuk hogy lesz munkája és több ezret keres majd havonta és élhet tovább egy átlagos szinten...) Csak annyi érdekelne, hogy a világ körül mennyi az a kezdőtőke, amiből el lehet egy életet kezdeni.
Vegyünk mindent teljesen átlagosnak, nem egy nagyváros kellős közepén, nem 30 emberrel nyomorogva egy szobában, nem zacskós levesen élve meg egyebek. Mindezt 1 emberre számolva. Minden luxus nélkül.
Esetleg ha valaki tud ilyen oldalról, ahol hasonló statisztikák vannak, annak is örülnék.
Érdekes, én beírtam a pontos, precíz választ a kérdésre de valami moderátor talán kitörölte pedig igazán nincs más amit válaszolni lehetne erre, minthogy: numbeo. Jó, hát nem írtam egy regényt, dehát minek? Na, nesztek, hogy legyen bőven karakterszám, hogy ne dobálják ki a választ:
Numbeo is the world’s largest database of user contributed data about cities and countries worldwide. Numbeo provides current and timely information on world living conditions including cost of living, housing indicators, health care, traffic, crime and pollution.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!