Wizzairnél mennyire pontosan ellenőrzik az adatokat?
Lesz egy ember, aki unott mozdulattal letépi a papírod alját.
Nos, ő fog úgy tenni, mintha összehasonlítaná a nevedet és az igazolványon szereplő nevet.
Senkit nem fog érdekelni a problémád.
Utolso, wizzairnal ez nem igy mukodik... reven hogy szarragosagbol (is) tartjak fent magukat.
Kerdezo ezt kerdezd meg, javitsd ki, mert a wizzairnel siman kinezem hogy ezert vagy nem engednek fel vagy kifizettetik veled ott helyben a repteri ujra check in meg az atiras dijat csakhogy minel tobbet gombolhassanak le rolad. Normalis legitarsasagnal ezzel nem kene torodni, naluk kell.
Elmeletileg igen,baj es ki kene cserelni.Gyakorlatilag ez a kis hiba nem erdekli oket ,kiveve ha peched van es valamiert ellenorzik oket es mindent ugy csinalnak,ahogy a nagy konyvben kell. Vagy ha kezdo az illeto es bizonytalan es megkerdezi a feletteset ,aki valoszinileg elkuldene fizettetni.(ez mind a check-in pultnal ha van feladandod)
Ha nincs feladando csomagod es egyenesen csak a kapuhoz mesz ,akkor 99,5% hogy nem fognak szolni.
Szerintem nem probléma mert a magyar állampolgársággal nem állított valótlan, az okmányszám pedig ugyancsak egyezni fog, mivel azzal utazik.
Én egyébként még nem láttam olyat, hogy a check in-nél szkennelték volna az utiokmányt, ilyen szvsz nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!