A gépre felvihető kézipoggyász hány kg Lehet? (Wizzair)
Mikor idefelé jöttem Budapestről Hollandiába a Liszt Ferenc repülőtéren azt mondták, hogy azert nincs írva sehol a bőrönd súlya, mert nem fontos. Csak az hogy beférjen le az előttem levő ülés alá.
Nagyon félek, hogy kiszedetnek valamit a bőröndömből, egy para vagyok!! 🙈 🙏🏻
Elvben van egy súlyhatár, talán 10 kg, másutt azt írják, neked magadnak kell tudnod föltenni.
De egyetlen dolgot ellenőriznek szigorúan, és az a méret.
Régen 10 kg volt súlyhatár, aztán eltörölték, de egy ideje újra 15 kg a limit, de valóban nem szokták ellenőrizni.
"A FEDÉLZETRE ÖN UTASONKÉNT KIZÁRÓLAG EGY DARAB KÉZIPOGGYÁSZT VIHET FEL, AMELYNEK MEG KELL FELELNIE AZ ALÁBBIAKNAK: A KÉZIPOGGYÁSZ MÉRETE NEM LEHET NAGYOBB MINT 56X45X25 CM ÉS ÖSSZTÖMEGE NEM HALADHATJA MEG A 15 KG-OT. AMENNYIBEN POGGYÁSZA MÉRETE VAGY TÖMEGE NAGYOBB, MINT A FENTI KORLÁTOZÁSOK, AZT FELADOTT POGGYÁSZKÉNT SZÁLLÍTJUK A 14.1.1 PONTBAN MEGHATÁROZOTT DÍJ MEGFIZETÉSE ELLENÉBEN."
Ha esetleg az is érdekel valakit, hogy a fenti idézet honnan van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!