Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mit érdemes vinnem görögbe?

Mit érdemes vinnem görögbe?

Figyelt kérdés

Nem az alap dolgokra vagyok kivancsi hogy ruha meg naptej stb...

Hanem a sajat tapasztalatotokra hogy mit vittetek ami jol jott (pl mondtak hogy feher lepedot vigyek mert konnyebb kirazni mint a torolkozot es visszaveri a fenyt) vagy mi az ami jol jott volna ha lett volna :)

10 napra megyek es jol jonnek a tanacsok hogy milyen fontos dolgok vannak amik kellenek egy tenger partra vagy a szallasra :) mert teljesen onellatos apartmanba megyunk :)

Elore koszi a valaszokat :)

2016. júl. 8. 09:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ó, Platamonas nektek való hely. :) Rengeteg a kirándulási lehetőség onnan, de gondolom mentek is majd szervezetten mindenfelé.

Tessék sok gyrost enni, különbözik az itthon elterjedt változattól, és isteni! :)

2016. júl. 8. 22:12
 12/13 Angica0901 válasza:
Szia! Sajnálom, hogy nem Sartira jöttök! Itt tudtam volna segiteni kirándulások megszervezésében, de akár a mit-hol szerezz be kérdésben is. A megérkezés napján általában elviszik a csoportokat egy úgynevezett falusétára, ahol megmutatják az adott hely éttermeit (óvatosan, mert azok a helyek, amiket megmutogatnak nektek, nem feltétlenül jók is, csupán azok fizetnek a helyi képviselő irodának azért, hogy megmutassák azokat), a gyógyszertárat, az orvosi rendelőt (biztositási papirokat nem otthon felejteni! :) )...stb. Szerintem valóban sok gyrost fogsz enni, igy mivel már a szúnyogriasztót kilőtte valaki előttem, mint hasznos dolgot, amit hozhatnál, én inkább arra hivnám fel a figyelmed, hogy figyeld a gyrost, amit veszel. Csúnya dolgokat tud művelni. Ha az alján látod, hogy csöpögős, akkor még jó (leveses, nem száraz, szikkadt). Ha nem látod, hogy serceg a hús között a "lé", akkor inkább állj tovább egy másik gyrososhoz. Ne igyál csapvizet, és inkább jeges pohárba kérd azt, amit iszol, mintsem jéggel! Ezen kivül hozz magaddal sok-sok jókedvet :)! Kivánom, hogy érezd magad szuperul, Görögország csodálatos hely! (Bár nyilván vannak, akiknek a csuda igényeit nem elégiti ki, hiszen a wc-be valóban nem lehet beledobni a papirt sem, a tampont sem, de igényesebbek a fürdőszobában elhelyezett kis szemetesbe zacskót tesznek, és naponta üritik, igy nem szembesülnek sem bűzzel,de a tartalmával sem napokon keresztül). Ha szeretnél, nézz be a facen a sarti guru oldalra, ott van blog elérhetőség is, talán találsz még hasznos dolgokat Görögországra vonatkozóan! Élményekben gazdag nyaralást kivánok nektek!
2016. júl. 9. 08:00
 13/13 A kérdező kommentje:

Koszonom nektek :) elvileg szervezett programok nem lesznek csak kirandulasok ahova aki akar az mehet :) csoportos seta nem lesz hanem magunk fedezzuk fel a helyet amire szerencsere lesz idok (igaz hamar el fok menni :/ )

Köszi mindent :) megvalogatom a gyrost :) !!!

2016. júl. 10. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!