Az utazási irodában mindent elintéznek?
Figyelt kérdés
Ha én befizetem magam valahova legyen az Amerika..lefoglalják a szállást,repjegyet ..soknállátom a transzfert..mondjuk az egy hetes ott tartózkodás alatt akkor elintézik az utat is, vagy ott országon belül nekem kell megoldani az utazást, ha a-ból b-be akarok jutni? Még sohanem intéztem én külföldi utat.2016. máj. 22. 09:15
1/4 anonim válasza:
Attól függ milyen utat foglalsz le, van amikor igen, van amikor nem.
2/4 anonim válasza:
Elintéznek mindent az ég világon, csak vastagon fizess. Még olyant is, amit te könnyedén, egy kattintással elintéznél... Ők majd kattintanak helyetted, persze azt is keményen felszámolják. Ha még sohasem intéztél külföldi utat, akkor fogj neki. Egyszer úgyis el kell kezdeni.
3/4 anonim válasza:
Semmit nem intéznek el. Én életem első utazását egy utazási irodánál szerveztem meg (neckerman), gondoltam ha már drága meg fizetek akkor intéznek mindent. Kb. annyit csináltak hogy lefoglalták a szállást (autós utazás), amit én is megtehettem volna lazán a tört angolommal. Persze a vouchert sem küldték ki az emailemre, amikor bementem az irodába engem csesztek le hogy márpedig az emailt kiküldték.
4/4 anonim válasza:
Keményen megfizettetik, ha lusta vagy, vagy képtelen vagy keresni.
Az interneten mindent megtalálsz magad is. Kereshetsz külön repülőjegyre, hotelre, transzferre.
Hidd el, jobban jársz, ha te magad látsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!