Ricsa93 kérdése:
Ha az útlevelem lejárt 2012-ben, akkor megtudom hosszabbítani, vagy újat kell igényelnem? Milyen költségekkel jár ez?
Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 12:49
1/6 anonim válasza:
Nincs hosszabbítás. Új útlevél, 8000 ft. 5 évre érvényes, bármelyik okmányirodában igényelhető.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem!
Ilyen egyalkalmas nincs véletlenül? Mert Ukrajnába kéne átmennem jövő hónapban egyszer és utána valószínűleg nem megyek a következő 5-10 évben és ezért kár lenne ennyi pénzt fizetni.
2016. febr. 14. 13:12
3/6 anonim válasza:
Újat kell igényelned és nincs egyszeri alkalomra szóló változata, legalábbis a magánútlevelek esetében. Szóval ezt mindenképpen számold bele az utazásod költségvetésébe és ez alapján döntsd el, mész-e vagy sem.
4/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ megtaláltam már én is!
2016. márc. 10. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!