Hosszú buszos utazásra (24h) miben mentek?
Kényelmes nadrág (pl. feszülős farmer felejtős, de ha nem feszül, akkor jó :-) ), kényelmes zokni (ne szorítson a gumija), kényelmes cipő (ha esetleg kicsit megdagad a lábad, akkor is elférjen benne, ez lehet edzőcipő is ) szintén kényelmes felső és mindenképpen meleg pulóver vagy kardigán, mert éjszaka nagyon lehűl a levegő + ha a légkondi nincs jól beállítva, akkor is nagyon tud az ember fázni. Vékonyabb széldzseki vagy esőkabát is jól tud jönni még pluszban a meleg pulcsihoz.
mindenképpen a kényelem és a megfelelő meleg öltözék legyen az elsőrendű szempont. (a meleg lucsi, ha mégsem lenne szükség rá, használható kispárnaként is :-)
Rutinosabb utazók felfújható nyakpárnát is visznek magukkal az útra.
(én is bírom a hosszú buszozást, szeretek utazni :-) )
én egy leggingsforma nadrágot vettem fel majdnem egész napos utazásra, nem feszült rám sehol, hosszú, van zsebe is, a legkényelmesebb darab utazáshoz.
gugliban leginkább "nagy ülepű leggings"ként ad ki ilyesmiket, bár az enyém egyáltalán nem ilyen csúnya darab, lehet kapni egész szép mintájúakat is
Szerintem simán bírható a 24 óra, főleg, ha nagy részét végigalszod. :) Én voltam már többször hosszabbakon is, és kibírtam. Nem mondom, hogy egy leányálom, de ennyi szerintem megér.
Melegítőben mentem mindig, vagy nyáron néha leggings + rövidujjú + hosszabb pulcsi. Mások is szabadidőruhában szoktak lenni, szóval nem kell ezen izgulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!