A marosvásárhelyi repülőtérről hogyan lehet eljutni Korondra, Szovátára és Farkaslakára?
Kösz a sok választ!
Az út csak nyárra esedékes, remélem sikerül elcsípnem valami olcsóbb repjegyet. Azért gondoltam, hogy nem kocsival megyek végig, mert most, hogy ilyen drága a benzinár 300 km autózás jönne ki kb. 10.000 forintból, meg a hosszú útra kaja, stb. is kéne.
A wizzair.hu oldalon nézelödj, ne a maléven.
Wizzair 3000Fttol vannak repjegyek, minden idöpontban más áron...érdemes kb.1 honappal hamarabb foglalni, én tavaly pl.szept. közepi foglalás, okt.17 utazással (1 ut, bp-vásárhely) 1490Ft+online foglalási dij 1500Ft, összesen 3000Ft volt. de többször repültem már...és max 8-10ezer Ft volt oda-vissza. az orangeways(busz) 1ut, tehát csak oda(mondjuk én csikszeredáig utazok)akkor volt 7900Ft. Az orangeways pl. megáll szovátán, de ez nem helyközi, hanem nemzetközi járat, fullos kiszolgálás, dvd, ingyen kávé, tea, forrocsoki...de nagyon hosszu. bp-csikszereda 15ora kb. Szovátáig meg kb 12ora. Sokszor járok haza(bpre)kocsival, de a repcsi sokkal jobb. 1 ora repülés, vásárhelyig autozunk, pesten meg a szüleim jönnek értünk...1-2 hét otthon...aztán vissza ugyanez...Peströl költöztem erdélybe, kb 2 éve. Orangeways.com ez a buszjárat. Remélem segitettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!