Bőrönd vagy sporttáska?
Figyelt kérdés
Holnap utazok repülővel, melyik lenne jobb egy bőrönd ami kb 70 cm, vagy egy sporttáska? 1 hétre megyek úgyhogy lenne mit belepakolni.2015. júl. 30. 13:57
1/3 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen messze van a szállás a repülőtértől. Meg, hogy mennyire szeretnél cipekedni. Nekem a sporttáska csak macera volt.
2/3 anonim válasza:
Mindegy szerintem, amit jobbnak gondolsz. A feladott poggyászt dobálják, erre gondolj. Egy bőröndben leszíjazva, rögzítve kisebb az esélye, hogy megsérül, ha feladsz valami többé-kevésbé törékeny dolgot (elektromos fogkefe, villanyborotva, üveg bor stb.)
3/3 anonim válasza:
Ha egy hétre mész, akkor az nem is olyan sok cucc, mint amennyinek gondolnád. Felesleges 48 féle váltóruhát vinned, úgysem fogod őket felvenni(saját tapasztalat). Előnye a kolesznak, hogy pontosan tudod mennyi cucc elég egy hétre, mert már kitapasztaltad az évek alatt, :) Ha busszal mennél, akkor azt mondanám, hogy sporttáska, de szerintem repülőn azért biztonságosabb a bőrönd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!