Ti hova mentek nyaralni?
Figyelt kérdés
2015. júl. 4. 14:44
11/26 anonim válasza:
Én is voltam már, Spanyolországba mentünk.
12/26 A kérdező kommentje:
Voltunk májusba Angliában(London) oda minden évben elmegyünk elmentunk Manchesterbe Liverpool át mentünk Amszterdam (Hollandia) Belgium és Luxemburgba 11 napot voltunk Júniusba voltunk 2 hetet Amerikában New York Los Angeles stb. Júliusban jovo het utan megyunk 3-ra Spanyolország, Portugália augusztus elejen Párizs , Németország Augusztus közepén thaifold majd Ausztrália szeptember első hetében 16 napra
2015. júl. 5. 12:00
13/26 anonim válasza:
Akkor a kérdést azért írtad ki, hogy flancolj, hogy ti milyen sok helyre eltudsz menni? A szüleidnek vagy ha te dolgozol honnan van ennyi szabadságod? A pénzt már meg sem kérdezem, mert a gyakorin mindenki gazdag.
14/26 anonim válasza:
Nyilvánvalóan azért írta ki, pedig egyik válaszoló sem kérdezte, hogy "na és ti?" :D
15/26 A kérdező kommentje:
Halljátok ez volt a kérdés és ha megkérdezem illik hogy megmondom én is. Az nem volt kérdés hogy szabadság pénz. És titeket ki kérdezett? Jó hogy meg nem kérdezitek mennyi a fizetés!!!! Én evvel nem flacolok ha vissza olvastok nem csak én megyek külföldre télen belföld welness nyáron külföld.
2015. júl. 5. 19:37
16/26 anonim válasza:
"szeptember első hetében 16 napra"? Az komoly.
18/26 anonim válasza:
Durva azért egy kicsit, hogy ilyen szar helyesírással olyan jó melója van valakinek, hogy ennyi pénze van nyaralgatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!