Hova menjünk nyaralni?
A következőket kell figyelembe venni
- 2 fő
- összeg: 850 ezer forint
- kultúra, történelmi kirándulás. Persze nem baj ha van tengerpart vagy fürdési lehetőség, de 7-8 nap ne arról szóljon, hogy csak napozok a tengerparton. Halálra unnánk magunkat ha csak ez a program lenne..
- Európai országok kívételével bármi érdekelne ha van látnivaló.
Melyek a legmegbizhatóbb utazási irodák?
Bocsánat de az lemaradt, hogy 2015 szeptember-októberi indulás lenne jó.
köszönöm a válaszokat előre is.
Itt nézzetek körül, rengeteg jó ötlete van. Ennyi pénzből Európán kívülre nem nagyon juttok el ketten irodával (esetleg Törökországba, annak egy része már Ázsia), önállóan viszont elég lehet, ha ügyesek vagytok (és persze nem ragaszkodtok ötcsillagos szállodákhoz).
A Baraka utazási irodával voltam már párszor, nekik nagyon jó útjaik vannak, tényleg aktív programokkal, és a társaság is mindig nagyon jól összejön. Távoli útjaikra ez a pénz mondjuk nem nagyon elég, viszont a programok leírásából lophattok ötleteket egy egyéni utazáshoz.
Hasonló iroda még (ők jóval hátizsákosabb verzió, így akár a pénz is elég lehet):
Meglep, hogy majdnem 900 ezer forint kevés 2 főre 7-8 napra. Voltaképpen ez egy befizetett egyiptomi út volt, de az utazási iroda lemondta. Ezért keresünk más helyet.
USA körutazás nem jó.
Nézegetem ezerrel, de nem is a pénz miatt nem találok, hanem csak olyanokat ajánlanak ami szálloda-tengerpart és ennyi. Semmi másról nem szól a nyaralás csak napozásról-evsről-napozásról.
Azért köszönöm a válaszokat.
Másik kérdésedben még azt írtad hogy adott országok közül kell választani, azok nem jók?
1. Kérdés az hogy hátizsákos stílusban mennétek vagy sem?
2. én 7-8 napra nem mennék messze mert nincs értelme
3. Kelet felé a pénzetek 7-8 napra bárhova sok
4. utazási irodával csak birkák (azt látom sok helyen hogy úgy terelgetik őket mintha birkák lennének)járnak, de van a kettő között is lehetőség, nézd meg az eupolisz-t, elméletileg jó útjaik vannak
Másik kérdésedben még azt írtad hogy adott országok közül kell választani, azok nem jók?
1. Kérdés az hogy hátizsákos stílusban mennétek vagy sem?
2. én 7-8 napra nem mennék messze mert nincs értelme
3. Kelet felé a pénzetek 7-8 napra bárhova sok
4. utazási irodával csak birkák (azt látom sok helyen hogy úgy terelgetik őket mintha birkák lennének)járnak, de van a kettő között is lehetőség, nézd meg az eupolisz-t, elméletileg jó útjaik vannak
Igen, én írtam ki azt is. De tegnap voltunk bent, és kiderült, hogy minden amit ajánlottak országok csak a jövő évre érvényesek. De mi most mennénk szeptemberben. Jövőre nem tudunk, mert más terv van.
Hogy válaszoljak a kérdésedre
1. nem mennénk hátizsákos stílusban, mert bizonytalanba nem szívesen megyek, és a tervezés nem az erősségem.
2. lehet te nem mennél, mi is mennénk több időre, de ennyi szabadságunk van.
3. kelet felé? hová? Nekünk az is szempont, hogy meleg legyen.
4. Mi az utazási irodát csak azért vennénk igénybe, mert ők elintézik a szállást, repülést. A többi programot, mint városnézés, történelmi látogatások mi magunk is megoldjuk.
Tudom nem ördöngősség repülőjegyet venni, meg szállást nézni. De mi szeretünk jó előre tervezni, és 3 hónap tervezés nekünk kevés. Ha fél év lenne még hátra akkor tervezgetnénk egy egyéni útat. De se időnk se energiánk nincs . Ezért jön szóba az utazási iroda.
Értem.
7-8 napra mindenképp úgy érdemes hogy legyen közvetlen járat, kelet felé 1 nap oda 1 nap vissza, vagyis már csak 5 napotok van.
Ennyi időre pl Bangkok és Phuket. 3-3 nap.
Nem akarlak rábeszélni az egyéni útra de azt írod hogy a látnivalókat egyénileg akarod megnézni, ez a legnehezebb (amúgy könnyű).
Rep. jegyet (ugyan nem közvetlen de ha csak pár óra az átszállás beleférhet) és szállást kb 30 perc foglalni. Mindkettő online. A repjegy kb 140-150/ fő, BKK-ból AirAsia (is) repül Phuketre (10-20E), Szállás BKK Khao San road olyan 40-50 USD, ezek már elég jók, és Phuketen kicsit több.
Utazási irodával sohasem lesz olyan élményed mint egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!