Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Fél évre elég lesz egy 20 és...

Fél évre elég lesz egy 20 és egy 10 kilós bőrönd? Lány vagyok, főleg nyári ruhákat kell vinnem.

Figyelt kérdés
2015. jún. 9. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én mosok minden héten. És nincs egy 20 kilós bőröndnyi ruhám, ha a téli kabátokat nem számítjuk. Bár én férfi vagyok, szerintem elégnek kéne lennie. Ráadásul úgyis fogsz kint vásárolni, tehát érdemes kevesebbet vinni, mert aztán meg a hazaúton lesz gond.
2015. jún. 9. 19:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, de ha kint is vásárolok, akkor hogy fogok mindent hazahúzni? :D
2015. jún. 9. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezért mondtam, hogy az okos cserediák csak 10+5 kiló cuccot visz. :)
2015. jún. 9. 20:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de biztos, hogy nem húznék magammal 30 kg-t. Egyrészt fél évre fölösleges annyi, másrészt, ha kell (pl. elszakad valami), tudsz ott is venni. És ha elindulsz 15-20 kg-val, és vásárolsz is hozzá, akkor sem lesz 30, de ha lesz is, legalább csak hazafelé lesz annyi, odafelé kevesebb.
2015. jún. 20. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!