Fél évre elég lesz egy 20 és egy 10 kilós bőrönd? Lány vagyok, főleg nyári ruhákat kell vinnem.
Figyelt kérdés
2015. jún. 9. 19:11
1/4 anonim válasza:
Én mosok minden héten. És nincs egy 20 kilós bőröndnyi ruhám, ha a téli kabátokat nem számítjuk. Bár én férfi vagyok, szerintem elégnek kéne lennie. Ráadásul úgyis fogsz kint vásárolni, tehát érdemes kevesebbet vinni, mert aztán meg a hazaúton lesz gond.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, de ha kint is vásárolok, akkor hogy fogok mindent hazahúzni? :D
2015. jún. 9. 20:37
3/4 anonim válasza:
Ezért mondtam, hogy az okos cserediák csak 10+5 kiló cuccot visz. :)
4/4 anonim válasza:
Én lány vagyok, de biztos, hogy nem húznék magammal 30 kg-t. Egyrészt fél évre fölösleges annyi, másrészt, ha kell (pl. elszakad valami), tudsz ott is venni. És ha elindulsz 15-20 kg-val, és vásárolsz is hozzá, akkor sem lesz 30, de ha lesz is, legalább csak hazafelé lesz annyi, odafelé kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!