Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Hogyan lehet kijutni külföldre?

Hogyan lehet kijutni külföldre?

Figyelt kérdés
Szeretnék kijutni külföldre, de nem nyaralás céljából. Pontosabban Az egyesült államokba gondoltam viszont azt hallottam, hogy nem olyan egyszerű, mint egy másik európai országba kiköltözni. Mi kell ehez, hogy kiköltözhessek és mik a feltételek?

2015. máj. 17. 22:37
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
1 millió ilyen kérdés van a gyakorin és 1 millió válasz rá. Olvasd vissza a régi kérdéseket-válaszokat, és megkapod a választ.
2015. máj. 17. 23:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Próbálkozhatsz, de jó eséllyel nem fogsz kijutni.
2015. máj. 18. 09:18
 3/9 anonim ***** válasza:

a kérdés meg ez az egész már ott megbukott,hogy:

1)aki egy kicsit is komolyan gondolja ezt a dolgot,az nem itt a gyakorin fog a nulláról érdeklődni,hogy mi kelle ehez meg hogy működik,hanem személyesen maga jár utána,és intézi amit kell!de legalábbis veszi a fáradtságot,hogy használja az oldal keresőjét,és rászán vagy 20 percet az életéből arra,hogy átböngéssze a kosmillió ilyen kérdést és a rá adott válaszokat!!

2)nem tudom ezen az oldalon miért hiszi azt mindenki,hogy amerika tárt karokkal várja!az az ország nem egy vidéki pláza,ahol mindenki jön-megy ahova akar!bizonyos feltételeknek meg kell felelni,lehet zöldkártya lottózni,és akkor talán kitelepedhetsz és munkát is vállalhatsz,feltéve hogy ha megérekeztél akkor a reptéren nem küldenek a következő járattal vissza,oda ahonnan jöttél,mert nem tetszik nekik a hajad színe!ugyanis ezt is megtehetik ,mindenféle indoklás nélkül!

2015. máj. 18. 09:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, de fogalmam sincs kihez kell információért fordulni vagy hova. És amúgy megtehetik, de nem fogják, mert az nekik pénz,megélhetés. :)
2015. máj. 18. 10:10
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
de fogalmam sincs kihez kell információért fordulni vagy hova - a nyelvtan tanarodhoz, vagy a Magyar Helyesiras Szabalyai-hoz!
2015. máj. 18. 20:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Én helyesen írtam. :) Neked egy ilyen könyvre hamarabb lesz szükséged. :)
2015. máj. 18. 20:07
 7/9 anonim ***** válasza:

" És amúgy megtehetik, de nem fogják, mert az nekik pénz,megélhetés. :) "

Nyilván nem fogják hiszen amerika CSAK RÁD vár!!!!Nem is értem,hogy tud még létezni az az ország nélküled!!!

Ne röhögtess már.........Abba,hogy te kimész nekik mi lesz pénz meg megélhetés?!?!?!?

2015. máj. 18. 20:34
 8/9 anonim ***** válasza:
59%

"Az egyesült államokba"

"Mi kell ehez"

Mondjam hol a hiba, vagy rátalálsz te is?

2015. máj. 18. 23:37
 9/9 anonim ***** válasza:

A hiba ott van, hogy a kérdező nem is magyar, és nem is Magyarországon lakik.

Ide a rozsdás bökőt.

2015. jún. 10. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!