Hosszu busz utra tippek?
Ha ismered a melletted ülőt, akkor beszéljetek össze, hogy amikor alszotok, akkor egyikőtök az ülés alatt a földön (pokrócot terítsetek le), a másik meg a két ülésen összehúzva aludjon. Mi mindig így alszunk, amikor 20-24 órás buszon úton veszünk részt. Sose vagyunk utána olyanok, mint a mosott sz@r, mert így akár 4-6 órát is tudunk aludni.
Ha megálltok sétálj sokat, sétáld végig azt a 20 perces pihenőt, ne állj egy helyben, mert muszáj átmozgatni a lábaid, hogy ne alakuljon ki trombózis.
Inni úgy igyál, hogy mielőtt megállnátok, azelőtt kb egy órával kezdj el inni, mert ha van is wc a buszon elég kellemetlen amikor nem bírja ki az ember a megállóig.
Nekem eddig kellemes élményem volt az összes buszos úttal, de nekem szerencsém is volt, mert mindig kifogtak a jó útitársakat. Sajnos hallottam már mástól negatív véleményeket is (bepiáltak, összehányták és fosták a buszt.. ezt szó szerint vedd... aztán a buszsofőr slaggal mosta le.. ami ráfolyt a csomagtérben lévő csomagokra.. folytassam? :D )
Szóval a lényeg a jó útitársak és hogy ha tudsz aludj, megállókban sokat mozogj és élvezd a tájat és az utadat. Jó utat kívánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!