Valaki volt már Bulgáriában az aranyparton? Milyen volt? Mire kell felkészülni miket kell vinni 10 napra?
Voltam. Szellemváros. Csak turisták vannak. Így például boltot sem találtunk, nem tudtunk főzni otthon. Nem volt hentes áru, meg semmi komolyabb kaja. Pia, meg chips, csokik voltak mindenhol. Azt mondták a boltosok, hogy csak szezonban laknak itt emberek, ezért nem lehet semmit kapni.
Bulgária mocskos egy hely. Mindenhol lehúznak, kirabolnak, megvernek. Tele van fiatalokkal, főleg nyugatról, akik fillérekért csapják szét magukat.
Árban nem vészes, de azért ne számíts nagy olcsóságokra. Én reggel este giroszt ettem, asszem 4-5 euró volt, de már vagy jó 5 éve volt. Készülj fel, hogy ha hugyoznod kell, mindenhol fizetned kell érte, még az éttermekben is.
A szállásunk egy 3 csillagos apartman volt. Borzasztó. A végén plusz büntetéseket is kiróttak ránk. Busszal mentünk, 24 óra volt az út, kínszenvedés..
Egy hetet voltunk, és így kb 130-140 ezerből jöttem ki. (Egyiptomban 1 hét all inc, 5 csillag, repcsivel 150-ért voltunk már többször is..)
Összességében, ha fiatal vagy, éjjel nappal bulizni akarsz, és vedelni, csajokat pörgetni, akkor jó hely. Minden más esetben nem éri meg az árát.
Nekunk sem jott be sajnos...
Maradunk Gorogorszagnal es a tobbinel mint Spanyol...De favorit a Gorog.Sokall de sokall jobb es szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!