Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Valaki volt már Bulgáriában...

Valaki volt már Bulgáriában az aranyparton? Milyen volt? Mire kell felkészülni miket kell vinni 10 napra?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 17. 08:45
 1/8 A kérdező kommentje:
Szállás,kaja milyenek voltak?
2015. ápr. 17. 08:45
 2/8 anonim ***** válasza:
46%

Voltam. Szellemváros. Csak turisták vannak. Így például boltot sem találtunk, nem tudtunk főzni otthon. Nem volt hentes áru, meg semmi komolyabb kaja. Pia, meg chips, csokik voltak mindenhol. Azt mondták a boltosok, hogy csak szezonban laknak itt emberek, ezért nem lehet semmit kapni.

Bulgária mocskos egy hely. Mindenhol lehúznak, kirabolnak, megvernek. Tele van fiatalokkal, főleg nyugatról, akik fillérekért csapják szét magukat.

Árban nem vészes, de azért ne számíts nagy olcsóságokra. Én reggel este giroszt ettem, asszem 4-5 euró volt, de már vagy jó 5 éve volt. Készülj fel, hogy ha hugyoznod kell, mindenhol fizetned kell érte, még az éttermekben is.

A szállásunk egy 3 csillagos apartman volt. Borzasztó. A végén plusz büntetéseket is kiróttak ránk. Busszal mentünk, 24 óra volt az út, kínszenvedés..

Egy hetet voltunk, és így kb 130-140 ezerből jöttem ki. (Egyiptomban 1 hét all inc, 5 csillag, repcsivel 150-ért voltunk már többször is..)

Összességében, ha fiatal vagy, éjjel nappal bulizni akarsz, és vedelni, csajokat pörgetni, akkor jó hely. Minden más esetben nem éri meg az árát.

2015. ápr. 17. 18:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett Bulgária, 27 éves lány vagyok,és tavaly nyáron,mikor elegem lett mindenből,elmentem Burgaszba,ott volt a főhadi szállásom,egy ifjúsági szállón,onnan jártam be a környéket busszal.Neszebár, Pomorie, Szozopol,Napos part.Vannak salátáik,halaik, szerintem abszólút nem kelláltalánosítani, nem gondolom hogy piszkos hely
2015. ápr. 17. 18:39
 4/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok,repülővel mentem, 1,5 óra volt az út
2015. ápr. 17. 18:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekunk sem jott be sajnos...

Maradunk Gorogorszagnal es a tobbinel mint Spanyol...De favorit a Gorog.Sokall de sokall jobb es szebb.

2015. ápr. 17. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja!!! Görög a legjobb akárhova is mész,mindenki kedves és segitőkész arról nem is beszélve milyen olcsó!
2015. ápr. 19. 09:32
 7/8 anonim válasza:
Mi is 10 napra voltunk. Nagyon jó hely! Tetszett! Az emberek jók segítőkészek, ha megkérdeztük, merre van ez, meg az, rögtön válaszoltak. Szép a naplemente, Fekete-tenger,... Jó volt, de Törökországban jobb. Meleg a tenger, jók az árak...
2015. ápr. 19. 16:39
 8/8 A Tengerész ***** válasza:
Bocsánat, hogy kicsit OFF, én 50 éve voltam ott hátizsákos turistaként, szuper volt, mindenki kedves és segítőkész volt, igaz a bólintást és a fejcsóválást állandóan "le kellett fordítani" (mert ott pont fordított a jelentése)és meg kellett szokni a guggolós klotyót (az is rendben van, mert sz@rba lépni a nyilvános WC-n mégiscsak jobb mint beleülni), amitől olyan szép vastag a bolgár lányok szőrös lába. Most szomorúan olvasom a tanácsokat, szóval ott is betette a rendszerváltás az emberek fejlébe a haszonleső kicsinyes tahóságot. :( Én ezek után nem szívesen mennék oda.
2015. ápr. 23. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!