Egy egynapos bécsi (osztály) kirándulásba mi fér bele?
sok minden, bőven az a kettő is, amit írtál.
én ajánlanám még a Természettudományi Múzeumot, az nagyon jó és érdekes volt, ill. a Hundertwasser múzeumot.
Ha tanítónénik nem vásárlás céljából mennek, hanem kimondottan bécs a cél akkor mindjárt leírom, de ha a cél hogy elöször megállnak egy bevásárló központnál ahol a gyerekeket órákig kell kergetni akkor max schönnbrunn.
Szóval ha tényleg egy hajnali indulással pl 10-11-re schönnbrunnba tudnak lenni, akkor ha lehet elöre megvenni a jegyeket interneten, nem megy akkor ott minél elöbbre, és ha jó idö van a parkban nézelödni. na most maga a kastélyben bent privátban az a fülhallgatós módszer van, nem tudom csoportoknak lehet-e körbevezetést kérni, a fülhallgatos az magyarul is van,de nincs olyan gyerek korosztály akit ez igazán leköt vagy max 30 gyerekböl 2-t annak meg nincs sok értelme. a parkban jókat sétálhatnak stb... szerintem felesleges az ottani állatkert , ha csak nem igazán kicsi gyerekek, ha nagyobbak akkor inkább egy napos állatkert Budapesten. Bécsben annál több dolog van. èn schönnbrunn után megetetném a gyerekeket valahol sült bécsivirslivel, aztán be a belvárosban, ahol csak egy jó kis séta lenne nekik, a városháza, parlament, belvedere stb... ez elég egy alap 1 napos kiránduláshoz, de mindenképpen a belváros is idegenvezetövel. ha nagyon kicsik akkor elég nekik schönnbrunn és az állatkert, de szerintem 10 éves kor felett már ne egy lótifuti állatkert legyen, akkor szedjétek össze mégegyszer a gyerekeket és egy normális ismeretterjesztö szintü budapesti állatkert séta legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!