Ha olcsón akarsz, akkor Horvátország vagy Bulgária.
2015. márc. 29. 14:56
2/10 anonim válasza:
Fürdeni teljesen felesleges elmenni messzire, arra itt van közel Horvátország.
2015. márc. 29. 15:27
3/10 anonim válasza:
Horvátország a lehető leghülyébb ötlet. Baromi drága, hideg a víz, és bármikor eshet az eső..
Ár/érték szempontjából mindenképpen Egyiptom éri meg a legjobban. 100%, hogy sütni fog a nap, 30 fokos a tenger, és olcsó. Tunézia is hasonló, bár én Egyiptomra szavazok.
Kanári állítólag kicsit kulturáltabb, de drágább is. Annyi előnye van, hogy ott ki tudsz mozdulni a resortból.
De számomra Egyiptom a top.
2015. márc. 29. 15:34
4/10 anonim válasza:
Málta!
2015. márc. 29. 15:44
5/10 anonim válasza:
Tényleg jó hely Egyiptom, de plusz egy 100as fejenként a repülő miatt.
2015. márc. 29. 15:47
6/10 anonim válasza:
Szerintem meg Egyiptom a lehető legrosszabb ötlet. Annyira fantasztikus ország hogy vétek oda elmenni csak fürdeni. Rengeteg a látnivaló, mi ketten kb 150E forintot költöttünk csak belépőkre, szóval így már nem olcsó. A repjegy szintén 150E volt kettőnknek, Alitalia.
2015. márc. 29. 15:52
7/10 anonim válasza:
Hát mi 150-ért voltunk kétszer is 5 csillagos all inclusive egy hetet. És a világ egyik legszebb búvárparadicsomát, a híres ras mohamed tengeri nemzeti parkot megnéztük. Biztos nagyon izgis múzeumba járkálni, de a kérdező azt kérdezte hol tud olcsón fürödni..
2015. márc. 29. 16:06
8/10 anonim válasza:
De egyébként most nyáron pl 10ezer forintért adták éjszakánként az 5 csillagos all inclusiveot. Nem rég voltam a balatonon egy fostalicska wellnessben, az félpanzióval 13 volt éjszakánként... Most nyáron leugrottunk még horvátba is, de minek, végig esett, mint általában. Ott pedig az 5 fős apartmanunk 150 euró volt éjszakánként ellátás nélkül.
2015. márc. 29. 16:09
9/10 anonim válasza:
De tudom tovább is fokozni, Bulgáriában amikor legutóbb voltam, 130-ba volt egy gagyi apartmanban egy hét. Egyébként akkor megfogadtam hogy soha többet nem megyek Bulgáriába. Azóta tartom is magam ehhez.
2015. márc. 29. 16:11
10/10 anonim válasza:
Én is egyiptomot mondanám!
Horvátország,meg szerintem már régen lejárt lemez,arról meg nem is beszélve,hogy pofátlanul drága!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!