Olyan programot keresek amivel pár hétre el lehet utazni valahová. Van valami ilyen program?
Figyelt kérdés
Sok ilyen program van diákoknak, például nyárra ki lehet menni Angliába dolgozni vagy tanulni aztán ősszel visszajönni. Ilyesmire gondolok, csak én már nem vagyok diák. Nem vagyok még nagykorú, de már nem tanulok. Nagyon szeretnék elutazni valahova kicsit hosszabb időre, és tudom hogy vannak ilyen programok. Próbáltam rákeresni de nem találtam. Tudnátok segíteni? :)2015. febr. 24. 14:23
1/6 anonim válasza:
Kicsit bővebben le tudnád írni, mi a célod? Pénzt is akarsz keresni, vagy csak kikapcsolódni, belföldi vagy külföldi, nyelvet akarsz-e tanulni?
2/6 Kunci77 válasza:
Keress rá Neten a külföldi nyelvtanulás szókapcsolatra!
3/6 A kérdező kommentje:
Olyat keresnék ami elérhető, az az nem túl drága. Dolgozni vagy tanulni de akár csak megismerni a helyi kultúrát. Dolgozni nem hiszem hogy dolgozhatnék mivel még nem vagyok nagykorú, de tanulói jogviszonyom nincs már. Sok ilyen programról hallottam már, de a nevüket nem tudom. Az angol lenne a legjobb, mert azt beszélem jól.
2015. febr. 27. 15:23
4/6 anonim válasza:
Hát, nem igazán hiszem, hogy ez működőképes lenne, mivel még nem vagy nagykorú...
Ami viszonylag olcsó megoldás, az az önkéntes munka, de azt nem tudom., hogy kiskorúaknak is van-e olyan.
Próbálj ilyen önkéntes dolognak utánanézni.
Mindenesetre azt tudnod kell, hogy 18 év alatt csak mindkét szülő írásos engedélyével hagyhatod el az országot.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát mire aktuális lenne, valószínűleg már betöltöm a 18-at. Sok helyre viszont előre kell jelentkezni, minimum fél évvel. Ezért keresnék valami ilyesmit hamarabb. Már találtam egyet, de szeretnék minél többet elolvasni.
2015. febr. 27. 21:22
6/6 anonim válasza:
Keress önkénteskedéssel kapcsolatos programot. arra akárki jelentkezhet, pályázatokat írnak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!