Mennyi pént vigyek magammal Londonba?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, két és fél hétre megyek Londonba egy ismerősömhöz. Tehát a szállás, étel biztosítva, és a "fizetős" látványosságoknál is ők fizetik a belépőt (bár párat ki fogok könyörgni, hogy én fizethessek). +a buszt én szeretném fizetni mindenhol.2015. jan. 24. 20:26
1/2 anonim válasza:
Egy heti buszjegy kb. 20font, a belépők attól függ hova mentek 10-30 font körül mozognak, gondolom akarsz vásárolni is valamit, egy 100-150 font körül vigyél szernitem
2/2 anonim válasza:
Hát én legalább 2-300-at vinnék. Legfeljebb megmarad. De ha már metrózni is fogtok, akkor megy szépen a pénz az Oysterről. Plusz ha el akarsz menni kajálni napközben mondjuk, akkor is. Szal még ha ők is fizetnek nagyjából mindent, akkor is vigyél azért pénzt. Ha meg ki akarod könyörögni a belépőt, akkor vihetsz többet is, mert nem tudom hova mentek, de vannak árak. Napi 20 fontot utazásra és kajára simán el lehet költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!