Ha a belvárosból megyek ki a reptérre, akkor kell venni megyei utmatricat?
Figyelt kérdés
A 4-es főúton, reptéri lejáró elott 200 m-re ki van teve a fizetős tábla, emiatt ugye kell venni?2015. jan. 9. 08:52
2/6 A kérdező kommentje:
Ez mar tenyleg durva. Mondjuk nekem van eves autópálya matricám úgyhogy nem érint, de belegondoltam hogy hányan vitetik ki magukat a reptérre ismerőssel, rokonnal. Ha nincs matricaja, lehet hogy nem szívesen tesz ezentúl szívességet. Egyszerűbb lesz taxit hívni, vagy reptér buszt.
2015. jan. 9. 09:11
3/6 Koplárovics Béci válasza:
Ha már egyszer kitalálták ezt az idióta rendszert, akkor szerintem kevesen lesznek Budapesten, akiknek fölösleges megvenni a pest megyei matricát. Kiváltképp, hogy nem csak az a párszáz méter lett fizetős, hanem az autópályák kihajtó szakaszai is és az M0 egy része. Persze lehet rendszer-ellenséget játszani és nem megvenni, de akkor majd odaadod nekik jövedéki adóként.
4/6 anonim válasza:
Taxi is drága a kormány taxitörvényének köszönhetően. Legolcsóbb megoldás (ha ezt keresed) a 200E busz.
De várjál csak... Jövőre jön a dugódíj! Ha a városban kocsikázol azért is fizetned kell.
5/6 anonim válasza:
Én itt lakom a reptértől két megállóra, elég gyakori volt a szívességi fuvarozás, de ezek után megszüntettem. Egy rokonom kérte, hogy segítsek, kora reggeli gép, segítettem neki bőröndöt cipelni, de busszal. Reggel 4-kor ónos eső, csúszkáltunk a megállóig, utána jött a busz, amire alig fértünk fel, már majdnem a bőröndön álltam, és végül 8 perc késéssel befutottunk, és utána buszozhattam haza. Álomszerű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!