Norvégiában vannak romák?
olyanok mint a sáskák
ellepnek mindent
Egyébként Írországban is vannak,de meglepődtem mert fehér bőrűek.
Nem úgy mint is itteniek. Csak hát a viselkedésük elárulja a kilétüket.
Lakókocsival járják az országot
Tőlünk vándoroltak ki? És mégis mit csinálnak ott??? Norvég (vagy minimum angol) nyelvtudás, végzettség, munkatapasztalat nélkül?
Vagy menekültként mennek? Ez nem is rossz ötlet, lehet megpróbálom én is. A kormány- és cigányterror menekültjeként. :):) Persze csak poénkodom, nehogy kibanoljanak.
Nyugtassatok meg, hogy nem azért gürizek és tanulok 24-ből 28 órában, hogy Norvégiában is kilopják a szememet is?!
Első vagyok: nem akarlak elkeseríteni de Norvégia nem a legegyszerűbb külföldi munkavállalás és megélhetés szempontjából.
Ugyan hagyományos jóléti állam, de nem az idegeneknek. Sokat elmond a vendégszeretetről hogy az amúgy nem EU tag - de schengeni övezethez tartozó - országba amikor először léptem be, Stockholmból mentem hivatalos távolsági busszal (a jegy annyi volt mint a repülőjegy...). A határ után 200m-el már félreállították a buszt a rendőrök/vámosok és gyakorlatilag kipakoltattak mindent. A csomagokon kívül csak az érdekelte őket hogy meddig maradunk és megvan-e már a jegyünk a hazaútra.
Lakást bérelni horror, egy szimpla heti élelmiszer bevásárlás árából itthon egy 4 tagú család 2 havi nagybevásárlását ki lehet fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!