Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mit kezdhetek az életemmel,...

Mit kezdhetek az életemmel, ha elveszettem az értelmét? Útitársat, társakat keresek kalandozáshoz, élmények gyűjtéséhez, szabadon. Gyalog, stoppal, "szelek szárnyán". Te készenállsz?

Figyelt kérdés
Fiatal, egyetemista nő vagyok.

2014. nov. 3. 13:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Merre, mennyi időre?
2014. nov. 3. 14:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Ázsia a cél, kezdetnek 2-3 hónap, de semmi sincs konkrétan eltervezve, minden egyéb ötlet érdekel.
2014. nov. 3. 18:42
 3/6 anonim ***** válasza:
én egyedül mentem, és egyedül is mennék. az ad eröt az embernek, ha önálloan tud teljesiteni és megélni bizonyos helyzeteket.
2014. nov. 3. 22:19
 4/6 anonim válasza:
én is utazáson gondolkodom. nincs életcélom sem. pedig 19 vagyok dolgozom. de a boldogtalanság és az hogy utálom magyarországot. mar azon gondolkodom hogy végleg kimegyek, most ezt akarom elérni , és ide többet vissza soha !
2014. nov. 5. 10:58
 5/6 A kérdező kommentje:
www.facebook.com/gyalogkaland
2014. nov. 5. 21:41
 6/6 anonim válasza:

Már majdnem 1 éve kint van a kérdés, de azért egy próbát megér...

Sikerült "elindulni", lett valami ebből. Én szívesen mennék, mert már semmi sem köt ide!

2015. okt. 11. 21:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!