Melyik a világ legdrágább országa?
Figyelt kérdés
vagy ha milliárdosok lennétek hova mennétek el legszívesebben?2014. szept. 9. 06:36
1/11 A kérdező kommentje:
ja és a legdrágább város? dubajnál van drágább?
2014. szept. 9. 06:50
2/11 anonim válasza:
Milliardoskent biztosan nem az arabok koze vagynek, rongyot razni. A kulonbseg a gazdag ember es az ujgazdag kozott pont a rongyrazas (illetve annak hianya). Ostoba dolog direkt a 'legdragabb' varosba menni, csak hogy szord a penzt - foleg ugy, hogy az olajmilliardosok kozott egy senki lennel...
3/11 A kérdező kommentje:
és akkor ha tuti helyre akarsz menni de nem az arabok közé akkor hova mennél?
2014. szept. 9. 09:43
4/11 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire legdrágábbak, de pl. Oslo, Moszkva, Tokió nem az olcsóságukról híresek. : ) Dubaj jóval olcsóbb ezeknél a helyeknél.
6/11 Shai-Hulud válasza:
Nekem Magyarország a legdrágább. :-D
7/11 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Nekem is Magyarország tűnik a legdrágábbnak. Többek közt ezért nem jártam már lassan egy éve otthon :D
8/11 anonim válasza:
A vilag egyik legdragabb orszaga Szingapur.
10/11 anonim válasza:
Nekem is Japán és Norvégia ugrott be először. Ha milliomos lennék és utazgatnék, pont tojnék rá hogy mennyire drága egy ország. Japánba mondjuk szívesen elmennék, de nem az lenne az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!