Mit kell vinnem egy taborba?
10-en megyek egy angol taborba egy hetre, nem satoros, nem furdozos vagy ilyesmi a tabor, hanem konkretan nyelvtabor, meg csapatjatekok lesznek allitolag. Minnel tobb otleteket varok, mert meg nem voltam taborba es nagyon ketsegbe vagyok esve...
14/L
Nem tudom, mit kell ezen kétségbe esni, ne is haragudj. Elég logikus...
Ruhák (kényelmes, nem divatbemutató! Mindenféle időjárásra felkészülve, inkább réteges öltözködéshez)
Cipő (nem magassarkú, hanem inkább sportcipő, balerina - tehát kényelmes)
Pénz, igazolványok
Tisztálkodószerek
Betét/tisztasági betét
Törülköző
+ pizsi,
meg ha közös a fürdő akkor köntös,
plusz papucs
Itt egy lista:
krém vagy testápoló - ha használsz
borotva - ha azt használsz
női cucc ( intim )
fogkefe
fogkrém
valami elsősegély gyógyszer, fájdalom csill.
mobil,
mobiltöltő
dezodor,
sampon
tusfürdő
körömvágó készlet
p zs
fésű
hajgumi a tusoláshoz
zseblámpa - jól jöhet
fülpiszkáló
pizsi
köntös
női fehérnemű
rövid és hosszú pólók
rövid és hosszú gatyák
zokni
zárt cipő
nyitott cipő
papucs
kabát vagy pulcsi vagy mellény
törölköző
igazolványok
pénz
vigyél egy külön zacsit, amibe majd a szennyest pakolod, hogy ne keverd a tisztával össze.
gondolom wc papír meg szappan az lesz - így szokták
Ne izgulj, nem ezen múlik, bárki kölcsönadhat bármit ha elfelejtesz valamit, akár egy felső, akár egy körömvágó, vagy egy fájdalom csillapító.
Ne hatalmas flakonokat vigyél a higiéniából, hanem töltsd át kicsibe, vagy lehet kapni kicsit is eleve. - DM Fogkrémmel ugyanígy, van dm-be kicsi. Dezodorból is van mini.
koszonom a valaszokat :)
elso kommentelo: nem arra ertettem a ketsegbe esesemet, hogy nem viszek mindent, amire szuksegem lesz, hanem maga a taborban, hogy mi lesz, mivel ahogy irtam a kerdesemnel is, eloszor megyek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!