Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Beengednenek vagy nem?

Beengednenek vagy nem?

Figyelt kérdés

13L szemelyivel mennek Horvatorszag, majd Bosznian keresztul Montenegroba.

Horvatba beengednek, talan Montenegroba is. De boszniaba? Es mi lesz h a hatarnal megse? Azt mondjak "alvilag" xd tobb infot,pls. Sokan!

#utazás #Montenegroba #Boszniaba #Horvatorszagba
2014. júl. 24. 09:40
 1/6 anonim ***** válasza:
beengednek, lévén az EU és Bosznia közti egyezmény alapján elfogadják a személyit. ne parázz. úgyis felnőttel utazol, ne aggodalmaskodj már ennyit.
2014. júl. 24. 09:51
 2/6 A kérdező kommentje:
De elvaltak a szuleim. Es anyammal vagyok, apammal mennek viszont.
2014. júl. 24. 09:56
 3/6 anonim ***** válasza:
tegnap is megkérdezted, ugyanaz a válasz, mint tegnap! BEENGEDNEK!
2014. júl. 24. 10:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Jolvan na, de tok gaz mert mondtam hogy 464466en mondjak hogy igen, es 46483464949en hogy nem. Es igy apam, anyam es en sem tudjuk mi lenne. Mert oldalakon is neztuk es ott sincs tobb.
2014. júl. 24. 10:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha használnád a googlet, akkor felesleges volt újra kiírni a kérdést mert feketén-fehéren le van írva, hogy lehet érvényes személyi igazolvánnyal is utazni Boszniába. Mondjuk érdemes lett volna a boszniai követség honlapján is elolvasni, biztos ott is le van írva, ahogy több más honlapokon is.

Be linkelem neked:

"2011. január 1-jén életbe lépett szabályozás alapján megnyílt a lehetősége annak, hogy a magyar állampolgárok útlevél nélkül, az

összes érvényes, hazánkban használatos személyazonosító igazolvánnyal utazzanak be Bosznia-Hercegovina területére.

(Nevezetesen: kemény

borítójú, népköztársasági-, puha borítójú, köztársasági címerrel ellátott, illetve kártya formátumú személyi igazolvánnyal, valamint

ideiglenes személyazonosító igazolvánnyal.)

Ez a jogosultság az Európai Unió tagállamait és a schengeni társult országok állampolgárait is megilleti"

2014. júl. 24. 10:32
 6/6 anonim válasza:
Bekell, hogy engedjenek, de ha írtok egy hozzárjárulást hogy hozzájárul hogy vele utazz akkor nem lehet gond,(én is így utaztam Tunéziába).
2014. júl. 27. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!