Milyen úti célt ajánlanátok?
Nyáron szeretnék elmenni nővéremmel nyaralni valahová.Neki még nem mondtam el,meglepetés lenne.:)Nagyon közel állunk egymáshoz, nagyon sokat tett már meg értem,szeretném ezt valamivel viszonozni.Nem is szeretnék neki szólni róla, csak már indulás előtt.:)Elképzelés még nincs,de valami közelebbi helyre,mint például Olaszország(legjobb lenne) vagy Horvátország...mit ajánlotok?Leírhatnátok a tapasztalatokat,utazással,szállással kapcsolatban.Az árba természetesen anyáék is beszállnának,de van egy kis pénzem,és a nyáron megyek diákmunkára is, és azt mindet rászánnám.Szerintetek ár nap mennyiből jönne ki kb?Tudom hogy relatív,ezért lenne jó, ha valaki tapasztalatból írna.Most például van a Wizzairnél újévi akció,11 városba 5000től kezdődnek a jegyek.
Az lenne a legjobb,ha konkrét helyet,várost tudnátok mondani,ami nálatok már "bevált":)
Ha válaszoltok,előre is köszönöm!
17/L
nagyon szépen köszönöm a választ!aranyos vagy!
nem feltétlen Olaszországba vagy Horvátországba mennénk,csak hirtelen nem jutott eszembe...Romániát érdemes meggondolni,mivel közvetlenül a román határ mellett lakunk,szóval lehet az egész családdal el tudnánk menni!:)
még egyszer köszönöm hogy írtál!:)
köszönöm,aranyosak vagytok!:)
a wizzairtól én nem félek,tavaly utaztam vele,nem volt horribils az ára,nem késett, stb.:D
köszi a válaszok!
csak egy baj van...nem tudok dönteni!:)
ár szempontjából melyik lenne a kedvezőbb(4-5 nap).gondolom ezzel az utazásra,szállásra,kajára.Úgy mindennel együtt(persze nem szórva a pénzt) mennyiből jönnénk ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!