Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » A barátnőm kint él OLASZORSZÁG...

A barátnőm kint él OLASZORSZÁGBA 8 éve érdemes lenne kimenni?

Figyelt kérdés
nekem van 2gyermekem 9 éves meg 2éves kis fiam sajnos nagyon elvagyok keseredve mert a férjemnek nincs munkája és nagyon nehéz anyagi helyzetbe vagyunk azon gondolkodok érdemes lenne kimenünk ti mit tennétek a helyembe? (albérletbe lakunk) könnyebb lesz ott?
2010. jan. 3. 12:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
mihez értetek?beszélitek a nyelvet?itt tudtok nmindent hagyni?ez egy nagy döntés..
2010. jan. 3. 12:10
 2/9 anonim válasza:
63%

Nem!!!

Gyerekkel meg se forduljon a fejedbe.

(9 éves gyerek, hogy járna iskolába ?)

A legjobb barátnő is megunja az ottlétet. Idegenben nem számíthatsz senkire, és főleg "barátnőre" nem.

Viszont a férjed, ő kimehet. (ne a barátnődhöz mert megkurja :D)

Ha talált munkát és van albérlet akkor is nagyon meggondolandó.

Ha kimentek, akkor csak úgy érdemes, hogy elszántan és hosszú távra.

2010. jan. 3. 13:16
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Ne menj!Nem éri meg!
2010. jan. 3. 14:08
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
mostmárboldogulj itthon!
2010. jan. 3. 14:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A parodnak kellene kimennie dolgozni barhova kulfoldre! Te otthon maradsz a gyerekekkel es o kuldi neked a penzt kintrol. Eloszor igy csinaljatok. Amikor mar a ferjednek van kint normalis allasa, es van normalis lakasa is, akkor menjel utana te is a gyerekekkel. Igy elsore kimenni mindegyikotoknek szerintem nem lenne konnyu. Gondolom penzetek sincs nagyon, pedig az az elejen mindenkepp kelleni fog! Tudom, mert mi is kikoltoztunk, de mi Angliaba.

Ha a baratnod tud segiteni munkat talalni a ferjednek, akkor a ferjed azonnal menjen es dolgozzon!!! Kb. par honap alatt te is kimehetsz aztan a gyerekekkel majd. A gyerekek kint mehetnek suliba, oviba, ez nem gond. Te is talalsz melot hotelban, vagy nem tudom, hogy mihez ertesz.

Mindenkepp olaszba mennetek ki? Mashova nem lehet? Milyen nyelven beszeltek?

2010. jan. 3. 15:27
 6/9 A kérdező kommentje:
szia köszönöm a válaszokat sajnos nem tudok nyelvet de hamar tanulok:-) Azért mennék olaszba mert a kis fiam kereszt anyuja ott él de ha mennénk minden képen a férjem menne ki pár hónapra és mi utána mennék Nektek is nehéz volt elsőnek ANGLIÁBA ?Mért pont oda mentetek ?könnyebb kint mint itthon de az ősszintét írd légyszíves ?köszönöm
2010. jan. 3. 16:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem írhatsz privit...bár 14 vagyok, de vannak tapasztalataim az ottani élettel kapcsolatban, és az ott élő külföldiekkel :) Félig olasz vagyok (apukám kint van, hozzá kapcsolódóan van egy jó sztorim egy peruiról akinek nagyot fordult az élete...), és nagyon sokat éltem ott. Tudok segíteni :) Majd meglátjuk, megéri-e.
2010. jan. 3. 16:56
 8/9 anonim ***** válasza:
49%
Olaszországban is nagy a munkanélküliség, főleg délen. Emellett nagyszámú ázsiai és afrikai bevándorló is nehezíti a helyzetet. Nyelv, magas szintű tudás nélkül nem lesz egyszerű kint új életet kezdeni, bár vannak, akik szerencsése, de az emberek 99%-ának olyan lesz a sorsa, amilyen racionálisan előre várható az adott feltételek mellett .
2010. jan. 3. 21:07
 9/9 anonim válasza:
Én oda jártam óvodába, most ott kezdtem el a gimnáziumot..jó, hogy perfekt beszélek olaszul, de én pl. megsínylettem, hogy anya kihurcolt (16 éves vagyok, nagyon hiányzott magyarország, a barátaim, meg minden ami magyarországhoz köt) szerintem ne tedd ki ennek a gyerekeidet, igaz, később valószínűleg hasznát vennék a +nyelvnek, ráadásul ott az iskolák is nagyon könnyűek:)..a lényeg, hogy szerintem a 2éves kicsinek semmi baja nem lenne az ott léttel, de a 9 éveseknek az elején biztos, hogy nagyon rossz lenne, de később ki tudja, mit hoz a sors:)
2010. márc. 17. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!