Valaki leírná részletesen a repülőútját?
Szia!
én majd' egy éve repültem Olaszországba.
A reptéren először is várnunk kellett kb. két órát a becsekkolásra,mivel vonattal mentünk fel Pestre.Úgy tudom,a repülő indulása előtt ott kell lenned 3 órával.A csekkolás abból áll, hogy leadod a bőröndöd(nem a kézipoggyászt,aszt felviheted az utastérbe),és a beszállókártyád.Fapadoson 20kg a súlyhatár,ha túlléped,fizetned kell.DE vigyázz,én 14kilóval indultam,19el értem haza!:)
Aztán vársz.Felszállás előtt kb fél órával kezdődik a beszállás.Átmész a detektorokon,átnézik a táskád(csak átvilágítják,szerintem nem nyúlnak bele),egy kis külön kosárba be kell raknod a kézipoggyászt,a fém dolgaidat,telefont,övet,hasonlókat.Vissza is kapod rögtön.Aztán átkerülsz egy másik térbe,ahol boltok,üzletek vannak,és amit ott vásárolsz,kaja,pia,mindent felvihetsz a gépre.Itt van a váró is.Amikor a hangosban bemondják,kimentek a "kifutóra" és ott felszálltok a buszra,ami elvisz a géphez.Oda ülsz,ahová akarsz.(jah és az ajtóban is kérik a jegyet és a személyit/útlevelet!)
Leszállás után elmész a futószalaghoz,és leveszed a bőröndöd.Célszerű jól láthatóan megjelölni,pl kulcstartóval,amit felismersz,mert nekünk a csoportból kapásból 3-nak volt ugyanolyan a bőröndje:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!