Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Valaki leírná részletesen a...

Valaki leírná részletesen a repülőútját?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és nyáron szeretnék kimenni nyaralni két barátnőmmel az Egyesült Államokba (Florida). Még nincs semmi betervezve, nem tudom, hol fogok átszállni, vagy milyen repülővel megyek, ezért nagyon megköszönném, ha valaki leírná, hogy megy a jegyek átvételétől a célzott helyre a leszállás :) Köszönöm!
2009. dec. 26. 19:49
 1/3 anonim válasza:
0%
felszálsz a gépre, alszol egyet utána leszálsz. roszabb esetben lelövik a repülöt
2009. dec. 30. 16:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Kábé erről van szó. Utazási irodától függ, vagy hogy csak jegyet veszel, és egyébként mindent maszekbe csinálsz... Tényleg, kimész a reptérre, bemész, vársz, felszállsz, alszol, leszállsz, vársz a csomagra, aztán még jó sokat sorban állsz, leverik a vesédet, végül - jó esetben - megrágva ácsorogsz az idegen városban, és legszívesebben bedőlnél az ágyadba, de még órákig szívsz.. Mint egy bármilyen másik nyarláson, csak többet kell várni és sorakozni.
2010. jan. 1. 17:52
 3/3 anonim válasza:

Szia!

én majd' egy éve repültem Olaszországba.

A reptéren először is várnunk kellett kb. két órát a becsekkolásra,mivel vonattal mentünk fel Pestre.Úgy tudom,a repülő indulása előtt ott kell lenned 3 órával.A csekkolás abból áll, hogy leadod a bőröndöd(nem a kézipoggyászt,aszt felviheted az utastérbe),és a beszállókártyád.Fapadoson 20kg a súlyhatár,ha túlléped,fizetned kell.DE vigyázz,én 14kilóval indultam,19el értem haza!:)

Aztán vársz.Felszállás előtt kb fél órával kezdődik a beszállás.Átmész a detektorokon,átnézik a táskád(csak átvilágítják,szerintem nem nyúlnak bele),egy kis külön kosárba be kell raknod a kézipoggyászt,a fém dolgaidat,telefont,övet,hasonlókat.Vissza is kapod rögtön.Aztán átkerülsz egy másik térbe,ahol boltok,üzletek vannak,és amit ott vásárolsz,kaja,pia,mindent felvihetsz a gépre.Itt van a váró is.Amikor a hangosban bemondják,kimentek a "kifutóra" és ott felszálltok a buszra,ami elvisz a géphez.Oda ülsz,ahová akarsz.(jah és az ajtóban is kérik a jegyet és a személyit/útlevelet!)

Leszállás után elmész a futószalaghoz,és leveszed a bőröndöd.Célszerű jól láthatóan megjelölni,pl kulcstartóval,amit felismersz,mert nekünk a csoportból kapásból 3-nak volt ugyanolyan a bőröndje:)

2010. jan. 8. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!