Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Ajándékötletek külföldre...

Ajándékötletek külföldre költöző baráti párnak?

Figyelt kérdés
Emléktárgyat, ilyesmit nem nagyon szeretnék, mert kevés holmit tudnak kivinni, és így is sok mindent leselejteztek (de jó ötletek jöhetnek azért, megfontolok mindent). Valami olyasmire gondoltam, ami hasznos is, útikönyvet (bár már biztos utánanéztek mindennek), ilyesmit. Vélemények, tippek? Londonba mennek egyébként, de esernyőjük már van. :)
2014. márc. 29. 16:15
 1/2 anonim válasza:

Adj nekik egy közös naplót, ahova lejegyezhetik az élményeiket, ragaszthatnak képeket, stb.

Vagy egy babakönyvet és egy cumit (egy ismerôsöm minden párnak ezt adja).

Ezeket tudom ajánlani, ez még a kézipoggyászban is elfér.

2014. márc. 30. 10:15
 2/2 anonim válasza:

Nem tudom,pontosan hányan búcsúztatjátok őket, de ha 3-4 személy akkor portrét csináltathattok magatokról és így elosztva nem is drága.

De akár kettőjükről is lehet csináltatni.

Én a páromnak innen rendeltem:

[link]

Mindenkinek nagyon tetszett és folyamatos akcióik vannak! :) Ez kis helyen is elfér és tuti megkönnyezik!

2014. márc. 31. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!