Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mennyi cuccot vigyek Barótra?...

Mennyi cuccot vigyek Barótra? Lent a további információ.

Figyelt kérdés

mint minden 7.osztályos tanuló én is megyek Barótra(Románia)... 1 hétre...májusban

és nem tudom hogy miből mennyit vigyek.

alsónemű:

felsőnemű:

zokni:

farmernadrág:

melegítőnadrág:

rövid nadrág:

hosszúujju poló:

rövid ujju poló:

pántos trikó:

pulóver:

kabát:

cipő:

papucs:

pizsoma:

előre köszönöm szépen!

2014. márc. 16. 16:00
 1/4 wapo ***** válasza:

Ez attól függ milyen tábor lesz. Ha vándortábor akkor mindenből keveset. Ha tudsz és szeretnél, van lehetőséged mosni akkor szintén nem kell sok minden hisz ki tudod tisztítani. Ha nincs lehetőséged vagy nem akarsz ruhát tisztogatni akkor viszont mindent vinned kell amit a komfortérzetedhez szükséges.

Azaz min minden napra tiszta zokni, alsónemű,póló. Ha mentek túrázni ott valószínűleg sáros-koszos lesz a nadrág cipő. Tehát az is kell külön egy szett túraruha/bakancs. Esőruha (kabát vagy köpeny) , melegítő. Pizsamát én nem vinnék elég egy poló meg egy melegítő alsó ha hideg van. Esetleg hálózsák-szállás függvénye. pulóver, vagy garbó rövidnadrág(nyáron több is lehet) legjobb a 3/4 szárú. egy hosszú nadrág farmer vagy valami könnyebb ha nyáron mész.Ha hideg van alá veheted a melegítőt. Szóval ne a legszűkebbet vidd. egy sapka vagy kalap, esetleg napszemüveg.

Tisztálkodó-tisztító felszerelés. És persze törölköző (az mindig legyen nálad Douglas Adams szerint ez a legfontosabb :D ) +kéztörlő-konyharuha ha kajálni akarsz valahol útközben jól jön. Zsebkendő nem épp papír-ne szemetelj feleslegesen.

kb ennyi.

iratok, pénz, telefon, fényképező.

2014. márc. 19. 08:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Május 18.-án megyek

És egy ilyen Erdelyi iskolába fogunk menni. fogunk túrázni is és szerintem ott ilyen 17-18 fog lessz .:/

2014. márc. 19. 14:32
 3/4 anonim válasza:

szia kedves osztálytársam!:DD

Dóri vagyok

május 18-án mentünk mi is:DD tuti valamelyikük vagy

2014. jún. 2. 20:51
 4/4 A kérdező kommentje:
szia Dóri J.Reni vagyok xdd köszönöm a kommenteket.
2014. jún. 7. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!