Más is tervez Németországba költözni, rövid időn belül?
Figyelt kérdés
Néhány hónap múlva kifogok költözni egyedülállóként.
Már nagyon régóta gyűjtögetek erre,nyelvet is megtanultam.
Van aki hasonlóan tervez?(25/F)
2013. nov. 15. 11:17
1/10 anonim válasza:
Egész biztosan vannak olyanok akik oda fognak költözni.
2/10 A kérdező kommentje:
ne offolj...
2013. nov. 15. 15:32
3/10 anonim válasza:
Miért, gondolod csak te fogsz költözni??
4/10 anonim válasza:
Az a sokkal valószínűbb, hogy ahova mész, ott már lesznek magyarok. Természetesen más is megy, nem pont oda, ahova Te.
5/10 A kérdező kommentje:
nem azt írtam,hogy költözzünk egy fedél alá,hanem ,hogy ki tervez még rajtam kívül.Mellesleg a válaszotok totál haszontalan volt :$
2013. nov. 16. 15:43
7/10 anonim válasza:
Szia. Én 1 hónapja húztam ki. De fél évvel ezelőtt már éltem kint, csak másik városban. Te melyik területre jössz? :)
8/10 anonim válasza:
Én egy éve vagyok kint. Attól tartok, rossz időpontot választottál. Januártól elárasztják az országot a románok. A lakásárakat fel-, a béreket leverik.
9/10 A kérdező kommentje:
mintha eddig nem lett volna elég sz.emét török,meg szlovák....bár van ott roma is,most meg a románok is? Mivan csak nem Eu tag állam lesz,egyébként nem nagyon érdekel.Biztos nem is valamelyik nemzetiségi Blokkba fogok költözni.Ami a Mietwohnungot érinti,eddig is k.*b@.s.zott drága volt.kérdés,hogy hol,és mennyiért fog ki az ember.
2013. nov. 22. 07:08
10/10 anonim válasza:
igen van, hüje kérdésre hüje válasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!