Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Ilyen táskát lehet kapni?...

Ilyen táskát lehet kapni? Esetleg link?

Figyelt kérdés

Olyan táskát szeretnék venni, ami elsősorban laptoptáska, de legyen hely pár iratnak is, és egy pici hely ruhának, mondjuk egy váltás ruhának. A mérete a wizzair díjmentesen felvihető kézipoggyász méretének megfeleljen (42x32x25cm).

Létezik ilyen táska?

2013. nov. 13. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Használhatnád a Google-t egyedül is... Beírod, hogy laptop táska, kiad egy rakás oldalt, azokat böngészd végig. Pl.:

[link]

[link]

R*hadt kicsik ezek amúgy, laptop meg pár irat belefér biztos, ha pasi vagy, még egy pólót is egyetleg mellé bírsz gyűrni, amúgy maga a méret hát... Azt se ártana tudni, mekkora laptopod, mert az ekkora táskákba kényelmesen egy 15,4' colos fér, 15,6'-os már nehezebben.

2013. nov. 13. 17:09
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

tegnap néztem és pont arra gondoltam hogy egy laptop beleférne

a méretét nem tudom, de nem volt nagy, ülés alá simán befér

2013. nov. 13. 21:24
 3/6 A kérdező kommentje:

Használtam a google-t, de a fénykép alapján nem nagyon tudom megállapítani milyen pontosan. Hátha vki vett már ilyet, azért kérdeztem.

A páromnak szeretném (férfi), egy napos utakra szokott menni, nem nagyon szeret magával vinni a laptoptáskáján kívül semmit, abba meg nem nagyon fér bele egy alsóneműnél több. Nem gondolok túl nagyra, de azért még egy póló is beleférjen meg pár apróság.

Első, amiket linkeltél szerintem kicsi lenne, ekkora nekünk is van, talán a második válaszolóé nagyon tetszik, hogy kettővé alakítható, ha ikeába járok biztos megnézem.

Köszi a válaszokat.

2013. nov. 14. 13:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindkettő olyan, hogy oda van írva a méret is.
2013. nov. 14. 16:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Szívesen :)
2013. nov. 14. 20:14
 6/6 sztrecskó válasza:
Dell női laptoptáska. Tökéletes.
2013. nov. 23. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!