Nyáron Erdélyben szeretnénk egy hetet eltölteni. Megfizethető (egyszerű, tiszta) szálláshelyeket tudtok?
Én Zetelakán töltöttem 2 évvel ezelőtt néhány napot ebben a panzióban. Csodálatosan éreztem magam. Nagyon ajánlom!
www.kukullo-panzio.fw.hu/
Elsőnek:
Még nem döntöttük el, hogy konkrétan hova megyünk. Ebbe sok minden belejátszik: megfelelő szálláshelyek, a már ott jártak véleménye, útleírások alapján ajánlottak stb. Ezért kezdtem el most a tervezését:)
Másodiknak: Köszönöm:)!
Gyergyószentmiklóst ajánlanám kiindulópontnak. A Teke panzióban már száltam meg egy párszor, de a 4-es kilóméterkőnél lévő Tóparti villa is jó választás, szép környezetben van, 4 km-re a városközponttól.
Egynapos kirándulások:
Gyilkos tó, Békás-szoros
Szent Anna tó
Parajdi sóbánya, Szováta
A zetelaki gát is jó hely csk messzebb van
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de a fentiek szerintem kihagyhatatlanok
Erdély Gyönyörű, jó választás nyaralni!!
Torockó nagyon szép falu és szinte minden háznál van szálláshely , 4000-5000 ft félpanzióval.
Kőrispatakon már sokat voltunk ott egy nagyon jó vendégház van teljes ellátással 3500-3800Ft és a házigazdák nagyon kedves emberek Ja és Magdi néni istenien főz, van ott egy szép szalmakalap múzeum is amit érdemes megnézni!!(Igaz az út elég rossz de ott minden kárpótol érte!!)
Szia!
Nagy Erdély járók vagyunk családunnkal:)
Mi is Zetelakától nem messze a víztározónál szoktunk megszállni, csodás hely remek emberek vesznek körül ott aztán tényleg kitudsz kapcsolni a sűrű hétköznapokból.
www.erdelyivendeghazak.ro
03:10 (?!)
Köszönöm neked is az ötletet, már kezd körvonalazódni az útvonal, ill. a célpontok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!