Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Nyáron Erdélyben szeretnénk...

Nyáron Erdélyben szeretnénk egy hetet eltölteni. Megfizethető (egyszerű, tiszta) szálláshelyeket tudtok?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 15:07
 1/9 anonim válasza:
Székelyföldön?
2009. nov. 17. 14:11
 2/9 anonim válasza:

Én Zetelakán töltöttem 2 évvel ezelőtt néhány napot ebben a panzióban. Csodálatosan éreztem magam. Nagyon ajánlom!

www.kukullo-panzio.fw.hu/

2009. nov. 17. 14:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Elsőnek:

Még nem döntöttük el, hogy konkrétan hova megyünk. Ebbe sok minden belejátszik: megfelelő szálláshelyek, a már ott jártak véleménye, útleírások alapján ajánlottak stb. Ezért kezdtem el most a tervezését:)

Másodiknak: Köszönöm:)!

2009. nov. 17. 18:27
 4/9 anonim válasza:

Gyergyószentmiklóst ajánlanám kiindulópontnak. A Teke panzióban már száltam meg egy párszor, de a 4-es kilóméterkőnél lévő Tóparti villa is jó választás, szép környezetben van, 4 km-re a városközponttól.

Egynapos kirándulások:

Gyilkos tó, Békás-szoros

Szent Anna tó

Parajdi sóbánya, Szováta

A zetelaki gát is jó hely csk messzebb van

Hirtelen ennyi jutott eszembe, de a fentiek szerintem kihagyhatatlanok

2009. nov. 18. 23:44
 5/9 anonim válasza:

Erdély Gyönyörű, jó választás nyaralni!!

Torockó nagyon szép falu és szinte minden háznál van szálláshely , 4000-5000 ft félpanzióval.

Kőrispatakon már sokat voltunk ott egy nagyon jó vendégház van teljes ellátással 3500-3800Ft és a házigazdák nagyon kedves emberek Ja és Magdi néni istenien főz, van ott egy szép szalmakalap múzeum is amit érdemes megnézni!!(Igaz az út elég rossz de ott minden kárpótol érte!!)

2009. nov. 19. 12:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! A válaszokat elmentettem:) Ha eszetekbe jut valami tudnivaló, egyéb infó, kérlek írjátok meg! A rossz utakról már én is hallottam, habár nálunk se kell messzire menni...
2009. nov. 19. 18:04
 7/9 anonim válasza:

Szia!

Nagy Erdély járók vagyunk családunnkal:)

Mi is Zetelakától nem messze a víztározónál szoktunk megszállni, csodás hely remek emberek vesznek körül ott aztán tényleg kitudsz kapcsolni a sűrű hétköznapokból.

www.erdelyivendeghazak.ro

2009. nov. 20. 03:10
 8/9 A kérdező kommentje:

03:10 (?!)

Köszönöm neked is az ötletet, már kezd körvonalazódni az útvonal, ill. a célpontok:)

2009. nov. 21. 11:24
 9/9 anonim válasza:
100%

Én erdélyben Székelyföldön lakok, úgyhogy ha közben felmerülne valami kérdésed PM-ben nyugodtan kérdezhetsz tőlem.

Szállást itt érdemes nézni

[link]

[link]

[link]

de google barátunk még biztosan tud jópár oldalt.

2009. nov. 21. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!