Menyi a Magyarországra behozható alkoholmenyiség ha külföldön vásárolunk?
A kérdés magától értetődő.
úgy tudom hogy van egy bizonyos legális mennyiség amit gond nélkül be lehet hozni, de vajon menyi az?
Általános a limit vagy van külön rövidekre, sörökre, borokra?
Ha tévedek és nincs legális mennyiség akkor az is érdekel mert nem akarok csalni!
Köszönöm szépen ez nagyon hasznosnak bizonyosul!
De mind mindazonáltal még fenn áll egy kérdés.
Ezek a menyiségek fejenként értendőek vagy összesen ennyi lehet?
Tudom hülye a kérdés de inkább hülyéznek le érte mint hogy lecsukjanak tudatlanságért.
Értem
Mert ugye bár feljebb van egy link ami a alkohol és egyéb cikek behozatalát ecseteli a az EU-ból.
Ezen az oldalon 110 liter a limit ami kb 220 doboz v üveg.
Erre itt rá kérdeztem hogy ez fejenkénti értendő-e?
A válasz: igen 17 év felett.
Én ezt nehezen hiszem el mert mi egy mikrobusszal mennénk ki amiben 3+ 1 fő utazna, ha minden fő haza hozz 220 doboz sört akkor az már szerintem nem megy át a határon büntetlenül! Elvégre a határon azt hiszik el amit látnak és nem pedig amit mondasz hiába fejenként van 220 doboz hogy ha a határ öröknél csak 1x-i 220 van meg adva legális menyiségnek!
Ezt a kérdést még én írtam ki és most arra volnék kíváncsi hogy ma napság menyi a be hozható alkohol Magyarországra!
A válaszok közt van egy link de az már nem a válaszhoz vezet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!