Valaki regisztrált már a neten ESTA- vízumért? Àllítólag 14 dollárba kerül, de miután a honlapjukon megadtam az adataimat, azt írta ki, hogy ha elfogadom, fizetnem kell 79 dollárt. Ez mi?
Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 21:46
1/2 anonim válasza:
14 dollár a díj! Csak a hivatalos oldalon kérelmezd az ESTAT! Sok csaló kihasználja a hozzád hasonlóakat, akik képtelenek utánanézni a valós dolgoknak, és mindenféle kamu oldalaknak fizet.
Itt a hivatalos oldal: [link]
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Ha most ezt nem mondod, mentem volna a kormányhivatalba a héten, mielőtt fizetek, mert ha 14 dollárról volt szó, akkor annyi legyen. De azért tettem fel, hogy hátha valaki előbb tud informálni és így is lett.
Kerestem azt, is, hogy melyik lehet az ESTA hivatalos oldala, de ezek szerint nem jót adott ki a kereső, a hivatalos tájékoztatón nem volt honlap.
Köszönöm mégegyszer!
2013. aug. 7. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!