Osztrák sim kártya pótlása! Hogyan?
Figyelt kérdés
Barátom Ausztriába ment dolgozni, tesója nevén volt egy orange-os előfizujuk, és ezt a kãrtyãt ő használta! Elhagyta!
Hogy lehet pótolni?
Mert az anyukãja azt mondta hogy ő volt megkérdezni az üzletbe és csak a tulaj kaphat új kártyát! Most a tesójának ezért ki kellene mennie? Nekem ez abszurd!
Mi a megoldás??
2013. júl. 29. 00:22
1/3 anonim válasza:
Miért is lenne abszurd?
Itthon sem kaphat valaki más új kártyát arra hivatkozva, hogy "hát az ecsémé az előfizu de én használom"...
2/3 anonim válasza:
Általában kell hozzá az eredeti előfizetői szerződés és egy írásos meghatalmazás attól aki azt aláírta(meghatalmazás nem mindenhol kell azt érdemes megkérdezni), és ezekkel bárki igényelhet új kártyát.
3/3 anonim válasza:
Sokkal ertelmesebben es embersegesebben mukodnek a kulfoldi cegek.
En pl. csak betelefonaltam az ugyfelszolgalatra, hogy elvesztettem a SIM kartyam. Szepen beazonositottak ahogy kell es kikuldtek postan az uj SIM-et. (Anglia, O2)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!