Budapesten hol lehet lezuhanyozni úgy, hogy nem veszek se szobát, se uszodajegyet, hanem csakis zuhanyzási lehetőséget keresek?
Figyelt kérdés
Szökőkút nem jó, de esetleg valami tiszta tó a környéken?
Vagy van a városban valahol hely, ahol lehet zuhanyozni, pénzért is persze.
2013. júl. 17. 17:21
1/8 anonim válasza:
Keleti Pályudvaron talán, vagy munkásszállón.
2/8 anonim válasza:
3/8 TappancsMancs válasza:
Nekem régebben volt pár éve a Keleti pályaudvaron zuhanyoztam, utazás előtt nap közben várakoztam és totál izzadt voltam, nem is volt drága ott van a lenti részen bal oldalon. Kulcsot kérni kell és persze fizetni is. Reptéren is kell legyen ez ma már alap dolog. Talán az összes pályaudvaron van.
4/8 A kérdező kommentje:
megvártam az esőt. elég soká tartott és a ruháimat is ki tudtam mosni amig esett.
fűcsomóval dörzsolőztem úgy jobban lejött a mocsok
2015. márc. 6. 14:23
6/8 A kérdező kommentje:
igen de ez még nyáron történt. most télre találtam egy elhagyatott házat, tüzet is tudtam rakni és nem vették észre a füstöt. lavórt vettem a boltban meg egy bádogvödörben melegítettem esővizet.
2015. márc. 6. 22:45
7/8 anonim válasza:
Mi ez a csöves életmód? És internet hogyhogy van?
8/8 A kérdező kommentje:
könyvtárból, néha bejövök melegedi és meg is tudok mosdani és inni a wcben
2015. márc. 10. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!