Vízum nélküli utazás Londonba?
Figyelt kérdés
A vízumkényszer eltörlésére vonatkozó magyar-brit megállapodás rendelkezései szerint magyar állampolgárok 6 hónapot meg nem haladó látogatás, üzleti tárgyalás vagy turisztika céljából vízum nélkül utazhatnak az Egyesült Királyságba.
Ez még mindig érvényes? Csak 6 hónapot tölthetsz kint vízummentesen?
2013. máj. 8. 16:58
1/6 anonim válasza:
Te ennyire nem vagy képben? Eu-van, szabad mozgás, munkavállalás engedély nélkül, amit akarsz. Addig maradsz Londonban, vagy bárhol az királyságban, ameddig akarsz, bejelentési kötelezettség sincs. Eddig te burokban éltél hogy ezt nem tudod?
2/6 A kérdező kommentje:
A lényeg az, hogy ezt a nagyutazas.hu-ról másoltam, miért nem frissítik akkor az oldalt? Egyébként, itt: [link] azt írja, hogy "Bejelentkezési kötelesség nincs, a tartózkodási napok száma korlátlan, amennyiben a magyar állampolgár munkaviszonyban áll, vagy megélhetését önerőből finanszírozza.". Huh, szóval ha jelenleg diák vagyok, de ki akarok menni egy ismerősömhöz, ismerősömmel élni, akkor mi van? :)
2013. máj. 8. 17:13
3/6 anonim válasza:
"Huh, szóval ha jelenleg diák vagyok, de ki akarok menni egy ismerősömhöz, ismerősömmel élni, akkor mi van? :)"
Lakhatsz ismerősnél minden gond nélkül, nem kell bejelentkezni. munkát is vállalhatsz, amit akarsz.
4/6 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam. Köszi. :P
2013. máj. 8. 17:18
6/6 A kérdező kommentje:
Digo, nézd meg a nagyutazas.hu-t, ott írja. :P
2013. máj. 10. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!