Mennyi idő alatt derül ki, hogy egy török állampolgár megkapja a látogatói vízumot?
Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 15:25
1/3 anonim válasza:
Az attól függ. Először kérvényezed a vizumot, aztán elkell menni a konzulátusra vízum interjúra. Ott kérdezgetnek rengeteg dolgot, és válaszolni kell rá. A válaszokkal vigyázz, mert az alapján itélik meg hogy megkapod-e a vízumot és hogy beléphetsz-e az adott országba. Anno nekem nem adták meg elsőre az amerikai konzulátuson, túlfűtött amerika szeretet volt az ok. Lehet a válaszaimban nagyon dicsértem az USA-t :D Amugy ha törökországból akar magyarországra jönni, nem kell vízum.
2/3 anonim válasza:
Furcsa, amit a felső ír, a magyar külügy máképp tudja. Nézd meg magad is itt:
Ott kattints tovább a "Konzuli információk"-ra, majd a "Török állampolgárok meghívása Magyarországra (magán vagy üzleti célból)" nevű linkre - ezt olvashatod:
Török állampolgárok előre (a nagykövetség konzuli hivatalában) beszerzett vízum birtokában utazhatnak be Magyarországra.- és így tovább, egy csomó infoval ellátott cikk követekezik.
3/3 anonim válasza:
Az elözö valaszolo jol ırta neked ebböl ıs lathatod kell es 3 honappal a tervezett utazas elött be kell adnıa csak egy jotanacs: ha kerdezık ne azt mondja hogy magyar hölgyetv szeretne meglatogatnı hanem hogy a Magyarorszagon talalhato török nevezetessegeket szeretne megtekıntenı ,es akkor felsorol par varost ahol talalhato török dzsami pl Pecs,Sıklos...vagy a Szıgetvarı var..Nehezebben kap vızumot ha magyar baratnöje van mert azt feltetelezık ne jön majd vıssza Törökorszagba es ez most nem vıccböl irtam hıdd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!