A Ryanairnél kézipoggyásznál nincs kis méret és nagy méret választás, mint a Wizzair-nél?
Ez a wizzairnél is, ryanairnél is igaz, hogy a maximális méret az maximális méret. Egy centivel se több. Illetve az egy darab kézi poggyász az egy darabot jelent máshol is. Ebben nincs különbség a két cég között.
(Természetesen minden társaságnál volt már olyan járat, ahol kevésbé figyeltek oda és három ajtós szekrénnyel is szállt már fel valaki - de erre nem lehet alapozni, ezért érdemesebb betartani a szabályzatot és akkor biztos nincs gond!)
Az olcsó Ryanair utazás lényege épp ez. Van egy akkora kézipoggyász méretük, amivel egy rendes ember elmehet egy hétre nyaralni. E mellé normális jegyárakat adnak, tehát épp azt kapod, amit kérsz. Ráadásul a megadott kézipoggyász méretre pár centit ráhagy vastagságban, tehát ha egy icipicit nagyobb a kézitáskád, az még el fog mennni.
A Wizzair kicsit más stratégiát követ. Látszólag olcsóbb, mert vehetsz klubtagságit, és övtáskával repülhetsz.
Olyan ez, mint a magyar utazási irodák választéka, azoknak találták ki, akik nem gondolkodnak, csak megnézik az alapárat, aztán menet közben jönnek rá, hogy kis hátizsákkal nem lehet nyaralni menni. Ráadásul a wizzair milliméterre tartatja be a megengedett legnagyobb méreteket.
Szóval ez a kicsi/nagy kézipoggyász egy olyan népbutítás, amivel sehol másutt nem találkozol...
Bocsi, nem állítottam, hogy nem lehet a kis kézipoggyásszal elmenni. Azt teszem én is, ha nincs jobb.
Csak rúgtam egyet a kitalálói ülepébe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!