Októberben utazom Wizz Air el. Hol kell átvenni a jegyet, stb? (lent folytatom. )
Még sohasem utaztam repülőn. Nem tudom mi a teendő. Online lett a jegy megrendelve,de a nagyszüleim rendelték...nem fogjgják kérni azt a kis visszaigazoló papirt ? Mert a kód meg minden megvan...Segitsetek mitlehett vinni mit nem.?
Azt tudom hogy a kézipoggyász szállitása ingyenes,de lenne még egy 15 kg-nál kisebb bőröndöm is. Azért esetleg kell valamit fizetni vagy azis benne van az árba???
nem tudom mit kell majd csinálni.segitsetek.
elvileg a nagyszüleid a neten fizettek a poggyászodért is, ha nem, akkor majd azt ki kell fizetned. (újabban amit feladsz a repülőre táskát, azért fizetned kell).ez kb. 2 ezer forint.
annyi a dolgod, hogy nyomtasd ki, amit az emailedre kaptál, vagy írd le a kódot egy papírra (de jobb,ha kinyomtatod, úgy nincs kavarodás)..amikor bemész a reptérre, állj be a check in részhez, és amikor sorra kerülsz, add oda ezt a papírt az útleveleddel együtt.a néni majd megnézni a számítógépén, és ha stimmel, akkor továbbmehetsz.
Nem árt kinyomtatni az online e-mailben kapott jegyet, de tőlem spec. nem kérték. Azért jobb biztosra menni. Ha minden igaz akkor a nagyszüleid kifizették a poggyászdíjat is, de ezt külön kell a végén elfogadni, bejelölni, vagy ilyesmi, így lehet véletlen lemaradt, azt hiszem ezt is tartalmazza az e-mail. Mindenképpen nézd meg.
A kézipoggyászba ne pakolj éles eszközöket (körömreszelő, bicska, olló stb), illetve folyadékot (se inni, se sampon, se fogkrém, se körömlakk, se semmi). Az értékes és elektromos kütyüket viszont ide tedd. Az én kézipoggyászom pl csak töltőkból, hajszárítóból, hajvasalóból, telefonból, PDA-ból, és egyéb kütyükből állt :) A kis poggyászon kívül pl felvihetsz még egy laptop táskát, fényképezőt vagy dzsekit kézben.
A repülőtéren nem fogsz elveszni, minden ki van írva. Elkezded a check in pultnál (kiírják a kijelzőre melyik járaté hányas pult), onnantól pedig követed a népet :) Legyél ott másfél-2 órával indulás előtt, és ígyekezz ablak mellé kerülni a gépen, feledhetetlen élményben lesz részed :)
jaj :) nagyon köszönöm a válaszokat (: tényleg sokat segitett (: Csak 15 éves vagyok :/ éshát ezért nem tudtam (:
Köszönöm :) Igyekszem :)
köazönöm :)
egy hét és utazok (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!