Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Repülőgépen ha az idegenvezető...

Repülőgépen ha az idegenvezető adott meg helyet elvileg névreszólóan és az ugyis lett becheckolva, de csoporton belül lehetséges helyet cserélni valakivel?

Figyelt kérdés
2013. márc. 14. 17:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze, ha valaki helyet cserél veled nincs akadálya...
2013. márc. 14. 20:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Nyugodtan, nemcsak csoporton belul. Ha van ures hely, akkor oda ulsz ahova akarsz.

Sokszor utaztam tengerentulra, ablak mellett ultem de a mellettem levo kozepso sorban a harom szek tok ures volt. Felszallas utan azonnal odaugrottam es elfekudtem a 3 szeken. Masok is ezt csinaljak, szoval nyugi :)

Sot, sokszor csereltem helyet idegenekkel, megkertek, hogy uljek at mashova, hogy a csalad/baratok/rokonok egymas mellett tudjanak ulni. En egyedul utaztam, mindegy volt ki mellett ulok.

2013. márc. 14. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!