Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mi történik ilyenkor? (Bővebbe...

Mi történik ilyenkor? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tegnap foglaltam egy szállodai szobát Rómában,a következők szerepeltek a feltételek között:

A legtöbb szálláshely a foglalás garanciájaként kéri a hitelkártya-adatok megadását. Ennek érdekében hitelkártya-információit eljuttatjuk a lefoglalt szállodába és a kártyát ellenőrizhetjük...A szálláshely előzetesen ellenőrizheti vagy megterhelheti hitelkártyáját (néhány esetben visszatérítési lehetőség nélkül).

Nos, a problémám az lenne hogy ma reggel kaptam egy sms-t a bankomtól hogy sikertelen tranzakciót hajtott végre a szálloda,ami azért lehet mert nincs pénz a kártyámon.Ugye emiatt nem mondja vissza a szálloda a foglalásomat?

2013. márc. 4. 11:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát elég érdekes a szitu. Ha nincs pénzed, és a szálloda nem tudott előleget levonni, így a szemükben fizetésképtelenné váltál. Minél előbb vedd fel a kapcsolatot velük, magyarázd el a tényeket, mert ilyen esetekben törlik a foglalást. Olyanoknak adják ki a szobát akik fizetőképesek.
2013. márc. 4. 11:56
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ!

Igazából azért nem volt pénz rajta,mert nem használom ezt a kártyát,csak a diákhitel miatt csináltam,amit végül nem kaptam meg.Gondoltam majd később utalom a rá a szállodai szoba árát.

2013. márc. 4. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Tedd rá gyorsan amennyit le akartak venni és írj nekik e-mailt, hogy próbálják meg még egyszer.

Nekem is volt már ilyen (bár én a napi fizetési limitet értem el), de írtam nekik és másnap levették sikeresen.

2013. márc. 4. 13:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Rendszerint ilyenkor nem nyomják be a pánikgombot, hanem még 1-2 alkalommal próbálkoznak. Mindenképpen írj nekik és tegyél fel pénzt.
2013. márc. 4. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!