Budapest-Plitvice hány órás út busszal? Volt már valaki 1 napos kiránduláson?
Figyelt kérdés
2013. febr. 26. 09:01
1/5 anonim válasza:
Hosszú út, de megoldható egy nap alatt.
2/5 A kérdező kommentje:
és hány óra kb? Köszi :)
2013. febr. 26. 12:13
3/5 anonim válasza:
én voltam, és ha jol emlekszem kb 8 óra. 11kor indult a busz budapestrol es kb 7re ertunk oda.
Amugy jo, 1x erdemes elmenni, mert szep hely
4/5 anonim válasza:
Hát az egynapos akkor jó, ha nem állsz meg sehol, nem is érdekel más, csak Plitvice.. a baj, hogy plitvicét igazán végigjárni nem lehet hipp-hopp, mert a hajó is idő, stb..de próbáld meg.báár rohanva..?nem tudom.
5/5 anonim válasza:
ki tudod majd választani, hogy milyen túrát akarsz végigcsinálni ott. Vannak olyanok, ahol alig kell gyalogolni , és főleg elektromos járművel visznek, meg hajózol, és csak egy keveset sétálsz. Vannak egész hosszú túrák is, talán 10 órás volt a leghosszabb. Mi a 8 órás útvonalon voltunk, felvittek busszal valahova, és onnan gyalog csorogtunk le a tavak mellett. A legnagyobb tónál átmentünk hajóval a másik oldalra, kis pihi a parton, fel a barlangokba aztán fentről levittek a bejárathoz busszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!