4 éves kislányommal szeretnék nyáron Angliába utazni az apukájához! Elég a személyigazolvány a gyermeknek, és egy beleegyező nyilatkozat az apától? Illetve a születési anyakönyvi kivonat?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk válófélben, és nem is szeretnénk elválni! Felvettem a férjem családnevét, és természetesen a kislányom is a férjem családnevét örökölte. Nagyjából 1 hónapra szeretnénk ki menni hozzá. Milyen dokumentumokra van szükség? Feltétlenül kell útlevél? Tudna valaki érdemben segíteni ez ügyben? Mert az önkormányzatot felhívtam érdemben választ nem kaptam "túlterheltségre" hivatkozva. Gyámügynél még nem jártunk, előtte úgy gondoltam, hátha valaki a személyes tapasztalatával, vagy a hozzá értésével tudna nekem segíteni! Előre is köszönöm a válaszokat!2013. febr. 21. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!